Snopy Rampage SG-R21 vs. Snopy SG-401J

Blorse

Decapat
Merhabalar, hayatımda ilk kez oyun kolu alacagim. Dolayisiyla cok da bir beklentim yok. Oyun kollarindan istedigim şey Windows 10 ile uyumlu olsun, uzun omurlu olsun yeter. Cok guc uygulayacagimi sanmiyorum. Snopy Rampage SG-R21 130 TL bandinda ve orgu kablolu. Snopy SG-401J ise 70 TL bandinda. Sizce ucuzunu alip gittigi yere kadar goturup sonrasinda yerini yenisiyle degistirmek mi yoksa paraya kiyip orgu kablolu olanini mi almak mi? Genellikle ne kadar zamanda tuslar bozuluyor?

Bu bütçe ile uzun ömürlü bir kol olacağını zannetmiyorum. Logitech'in giriş seviyesi F310 vb. modellerine bakarsanız daha mantıklı olur. Yoksa her ay pazarlardan aldığımız DVD atari kolu veya CD'si gibi olur durum. 😅

Butcem 150 TL aslinda. Gorusleriniz için tesekkurler F310 için de indirimi bekleyecegim sanirim.
Benim butcem en fazla 150 TL ama indirimi bekleyip Logitech alabilirim diye dusunuyorum. Logitech F310 hakkinda ne dusunuyorsunuz? Dayanikli midir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı