rmzdmroglu Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 44 10 Ekim 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol linkteki bu ürünü aldım. Kol çalışıyor ancak kolun titreşim özelliğini açamadım. İnternetten baktığımda kolun titreşim özelliği var yazıyor sürücü de kurdum ama açılmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. rmzdmroglu dedi: Merhaba arkadaşlar. Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol linkteki bu ürünü aldım. Kol çalışıyor ancak kolun titreşim özelliğini açamadım. İnternetten baktığımda kolun titreşim özelliği var yazıyor sürücü de kurdum ama açılmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar düzeltiyorum. Titreşimi açık ama konsol ayar kısmında titreşim ayarı yok. Ve yok denecek kadar az çalışıyor titreşim. Son düzenleme: 10 Ekim 2022
Merhaba arkadaşlar. Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol linkteki bu ürünü aldım. Kol çalışıyor ancak kolun titreşim özelliğini açamadım. İnternetten baktığımda kolun titreşim özelliği var yazıyor sürücü de kurdum ama açılmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. rmzdmroglu dedi: Merhaba arkadaşlar. Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol linkteki bu ürünü aldım. Kol çalışıyor ancak kolun titreşim özelliğini açamadım. İnternetten baktığımda kolun titreşim özelliği var yazıyor sürücü de kurdum ama açılmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar düzeltiyorum. Titreşimi açık ama konsol ayar kısmında titreşim ayarı yok. Ve yok denecek kadar az çalışıyor titreşim.
Lufian Femtopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #2 rmzdmroglu dedi: Merhaba arkadaşlar. Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol linkteki bu ürünü aldım. Kol çalışıyor ancak kolun titreşim özelliğini açamadım. İnternetten baktığımda kolun titreşim özelliği var yazıyor sürücü de kurdum ama açılmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Arkadaşlar düzeltiyorum. Titreşimi açık ama konsol ayar kısmında titreşim ayarı yok. Ve yok denecek kadar az çalışıyor titreşim. Genişletmek için tıkla... Windows'unuz hangi sürümde rmzdmroglu dedi: Merhaba arkadaşlar. Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol linkteki bu ürünü aldım. Kol çalışıyor ancak kolun titreşim özelliğini açamadım. İnternetten baktığımda kolun titreşim özelliği var yazıyor sürücü de kurdum ama açılmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Arkadaşlar düzeltiyorum. Titreşimi açık ama konsol ayar kısmında titreşim ayarı yok. Ve yok denecek kadar az çalışıyor titreşim. Genişletmek için tıkla... Ayriyeten CD olarak gelen bir driver olacak. Oradan da bir ayarlara bakın derim, orada olabilir titreşim ayarı.
rmzdmroglu dedi: Merhaba arkadaşlar. Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol linkteki bu ürünü aldım. Kol çalışıyor ancak kolun titreşim özelliğini açamadım. İnternetten baktığımda kolun titreşim özelliği var yazıyor sürücü de kurdum ama açılmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Arkadaşlar düzeltiyorum. Titreşimi açık ama konsol ayar kısmında titreşim ayarı yok. Ve yok denecek kadar az çalışıyor titreşim. Genişletmek için tıkla... Windows'unuz hangi sürümde rmzdmroglu dedi: Merhaba arkadaşlar. Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol linkteki bu ürünü aldım. Kol çalışıyor ancak kolun titreşim özelliğini açamadım. İnternetten baktığımda kolun titreşim özelliği var yazıyor sürücü de kurdum ama açılmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Arkadaşlar düzeltiyorum. Titreşimi açık ama konsol ayar kısmında titreşim ayarı yok. Ve yok denecek kadar az çalışıyor titreşim. Genişletmek için tıkla... Ayriyeten CD olarak gelen bir driver olacak. Oradan da bir ayarlara bakın derim, orada olabilir titreşim ayarı.
rmzdmroglu Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 44 10 Ekim 2022 #3 Lufian dedi: Windows'unuz hangi sürümde Ayrıyeten CD olarak gelen bir driver olacak. Oradan da bir ayarlara bakın derim, orada olabilir titreşim ayarı. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum. Maalesef CD-ROM yok bilgisayarımda internetten kurdum driverları.
Lufian dedi: Windows'unuz hangi sürümde Ayrıyeten CD olarak gelen bir driver olacak. Oradan da bir ayarlara bakın derim, orada olabilir titreşim ayarı. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum. Maalesef CD-ROM yok bilgisayarımda internetten kurdum driverları.