Snopy Rampage SG-R218 nasıldır?

Daha fazla  
Hocam merhaba, ben bilgisayarımdaki oyunları oynamak için bir kol almak istiyorum, bilgisayarımda; RDR2, Just Cause 3 gibi Dual Shock 4 destekleyen oyunlar var ve bunları rahatça oynayabilir miyim? Uzun süreli kullanımda ölü bölge oluşur mu ya da tuşların fonksiyonlarında sıkıntı yaşar mıyım? (Kaliteli bir kol olmasa da olur uzun süreli giderse benim için sıkıntı olmaz)

Hocam merhaba, ben bilgisayarımdaki oyunları oynamak için bir kol almak istiyorum, bilgisayarımda; RDR2, Just Cause 3 gibi Dual shock 4 destekleyen oyunlar var ve bunları rahatça oynayabilir miyim? Uzun süreli kullanımda ölü bölge oluşur mu ya da tuşların fonksiyonlarında sıkıntı yaşar mıyım? (kaliteli bir kol olmasa da olur uzun süreli giderse benim için sıkıntı olmaz)

Ben güncel olarak kullanıyorum. Güzel ama daha iyileri alınabilir. Tuşları sert ve titreşimi çok fazla.

Kullanmayı bırakalı uzun süre oldu ama şunu belirtmem gerek, kollar titreşimli oyunlarda sorun çıkartabiliyor. Fazla titreşim olduğu zaman kolun bilgisayarla bağlantısı kopuyor. En azından benim deneyimlediğim buydu.

Hocam öncelikle yanıtladığınız için teşekkür ederim. Bu oyun kolunu ne kadar süre kullandınız yahut kullanıyorsunuz ve PC üzerinden hangi oyunları oynadınız rica etsem söyler misiniz? Bu kolu sormamın sebebi de bütçemin kısıtlı olması.

Hocam öncelikle yanıtladığınız için teşekkür ederim. Bu oyun kolunu ne kadar süre kullandınız yahut kullanıyorsunuz ve PC üzerinden hangi oyunları oynadınız rica etsem söyler misiniz? Bu kolu sormamın sebebi de bütçemin kısıtlı olması.

Yaklaşık 1 sene kullandım. ETS 2, Final Fantasy XV, Celeste ve Forza Horizon 4 oynadım. Hepsinde de titreşim sorunu yaşamıştım. Titreşimi kapatıp oynuyordum bir sorun olmuyordu.

Titreşim şart değilse alınabilir bir gamepad diye düşünüyorum. Başka sorularınız varsa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

Hocam tekrardan yanıtladığınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Titreşim olmadan da oynayabilirim. Son sorum olarak Dualshock 4 destekli oyunları rahatça oynayabilir miyim?

Hocam tekrardan yanıtladığınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Titreşim olmadan da oynayabilirim. Son sorum olarak DualShock 4 destekli oyunları rahatça oynayabilir miyim?

Bilgisayardaysa her türlü oynarsınız diye düşünüyorum. Oyunlar bilgisayara gelince Xbox gamepad desteği de alıyorlar, bu gamepad ise Xinput içeriyor kendiliğinden. Bir sorun olmaz yani. Hatta sizin için RDR2'de iki dakika test edip geleyim.

Denedim geldim. RDR2'de çalıştı. Hiçbir sorun yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı