ilkrrozc Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2020 #1 Snopy Rampage SG-RPS4 siyah Bluetooth çift titreşimli PS4-gamepad joypad almayı düşünüyorum fakat internette hiç UKT göremedim. Kullanan birisi varsa ne kadar süre kullandığını yazabilir mi? Veya önerebileceğiniz başka bir kontrolcü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2020
Snopy Rampage SG-RPS4 siyah Bluetooth çift titreşimli PS4-gamepad joypad almayı düşünüyorum fakat internette hiç UKT göremedim. Kullanan birisi varsa ne kadar süre kullandığını yazabilir mi? Veya önerebileceğiniz başka bir kontrolcü var mı?
M Mehmet967 Decapat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #2 Hocam son durum nedir aldın mı aldıysan tecrübelerini anlatır mısın sana zahmet bende galiba alacağım.
Hocam son durum nedir aldın mı aldıysan tecrübelerini anlatır mısın sana zahmet bende galiba alacağım.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.776 Makaleler 5 Çözümler 13 11 Aralık 2021 #3 Mehmet967 dedi: Hocam son durum nedir aldın mı aldıysan tecrübelerini anlatır mısın sana zahmet bende galiba alacağım. Genişletmek için tıkla... Kaç TL'ye alıyorsunuz hocam? Belki daha iyi bir şey önerilebilir.
Mehmet967 dedi: Hocam son durum nedir aldın mı aldıysan tecrübelerini anlatır mısın sana zahmet bende galiba alacağım. Genişletmek için tıkla... Kaç TL'ye alıyorsunuz hocam? Belki daha iyi bir şey önerilebilir.
M Mehmet967 Decapat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #4 Hocam zaten en dandiği bile 50 60 TL olmuş eğer ki gerçekten iyise 100 150 TL falan verilebilir ama bu Rampage fiyatı yüksek geldi bana karasızım.
Hocam zaten en dandiği bile 50 60 TL olmuş eğer ki gerçekten iyise 100 150 TL falan verilebilir ama bu Rampage fiyatı yüksek geldi bana karasızım.