B backflip Hectopat Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 43 23 Kasım 2014 #1 Oyun Kulaklığı - Kulaklık ve Mikrofon - Vatan Bilgisayar Bu iki kulaklıktan birini alıcam sizce hangisi alıyım fiyatına bakmayarak cevap verin. Teşekkürler.
Oyun Kulaklığı - Kulaklık ve Mikrofon - Vatan Bilgisayar Bu iki kulaklıktan birini alıcam sizce hangisi alıyım fiyatına bakmayarak cevap verin. Teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Kasım 2014 #2 60 lira para vereceksin ve ertesi gün kulağında dağılacak . Snopy kulaklığa para mı verilir ? Bu ürünelere bakar mısın ? Philips SHL3000 Siyah Baş Bantlı Kulaklık | sanalmarketim HP H2C25AA Dijital Premium SE Edition Mikrofonlu Kulaklık | sanalmarketim Genius HS-G500V Titreşimli Mikrofonlu Gaming Kulaklık | sanalmarketim İki boya atmışlar hemen kanıyorsunuz.
60 lira para vereceksin ve ertesi gün kulağında dağılacak . Snopy kulaklığa para mı verilir ? Bu ürünelere bakar mısın ? Philips SHL3000 Siyah Baş Bantlı Kulaklık | sanalmarketim HP H2C25AA Dijital Premium SE Edition Mikrofonlu Kulaklık | sanalmarketim Genius HS-G500V Titreşimli Mikrofonlu Gaming Kulaklık | sanalmarketim İki boya atmışlar hemen kanıyorsunuz.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.698 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Şubat 2017 #3 Recep Baltaş dedi: 60 lira para vereceksin ve ertesi gün kulağında dağılacak . Snopy kulaklığa para mı verilir ? Bu ürünelere bakar mısın ? Philips SHL3000 Siyah Baş Bantlı Kulaklık | sanalmarketim HP H2C25AA Dijital Premium SE Edition Mikrofonlu Kulaklık | sanalmarketim Genius HS-G500V Titreşimli Mikrofonlu Gaming Kulaklık | sanalmarketim İki boya atmışlar hemen kanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sizce SN-R3 adlı model alınmalı mı ? Çoğu memnun.
Recep Baltaş dedi: 60 lira para vereceksin ve ertesi gün kulağında dağılacak . Snopy kulaklığa para mı verilir ? Bu ürünelere bakar mısın ? Philips SHL3000 Siyah Baş Bantlı Kulaklık | sanalmarketim HP H2C25AA Dijital Premium SE Edition Mikrofonlu Kulaklık | sanalmarketim Genius HS-G500V Titreşimli Mikrofonlu Gaming Kulaklık | sanalmarketim İki boya atmışlar hemen kanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sizce SN-R3 adlı model alınmalı mı ? Çoğu memnun.
Mamafih Kilopat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2017 #4 Bende sn-r6 var 60 tl verdim 6 aydır kulağım da dagılmasını bekledim olmadı yere falan atıyorum arada.
Bende sn-r6 var 60 tl verdim 6 aydır kulağım da dagılmasını bekledim olmadı yere falan atıyorum arada.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.698 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Şubat 2017 #5 Mamafih dedi: Bende sn-r6 var 60 tl verdim 6 aydır kulağım da dagılmasını bekledim olmadı yere falan atıyorum arada. Genişletmek için tıkla... Alınır mı ? Yarın sipariş geçeceğim ? SN-R3 için diyorum.
Mamafih dedi: Bende sn-r6 var 60 tl verdim 6 aydır kulağım da dagılmasını bekledim olmadı yere falan atıyorum arada. Genişletmek için tıkla... Alınır mı ? Yarın sipariş geçeceğim ? SN-R3 için diyorum.