Snopy Rampage SN-R9 kulaklığın mikrofon sorunu

BASKAN

Hectopat
Daha fazla  
Evet Allah beni kahretsin ki gittim aldım bu kulaklığı ve Bimeks'te denedim sorunsuz mikrofon da kulaklık da çalışıyordu. Kendi bilgisayarımda kulaklık çalışıyor ama mikrofon girişini takınca "dıııııııııırrrrrrr" diye bir ses başlıyor. Sıkıntı benim bilgisayarda orası kesin lakin nedir?

Dosya Ekleri

• snopy-rampage-sn-r9-oyuncu-siyah-kirmizi-mikrofonlu-kulaklik-fjsia_6292_1.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 548
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende r5 olan modeli vardı. Aynı sorun onda da var snopylerin genel olarak kulaklıkları sorunlu sanırım.

30tl'ye METRO'dan almıştım kulaklığı. TS3 kullanıyorum ama ses gitmiyor. Mikrofon hiç çalışmıyor ve kulaklığın kablosunu hareket ettirince sağ kulağa ses gitmiyor.

arkadaşlar ses açma yerine sağ tık kayıt aygıtları "entranel mikrafon" ona tıklayın düzeyler ordan mikrafon basını kısın oluyor geç oldu ama

arkadaşlar ses açma yerine sağ tık kayıt aygıtları "entranel mikrafon" ona tıklayın düzeyler ordan mikrafon basını kısın oluyor geç oldu ama
ben hala anllamadm biraz geç olldu ama

Aynı sorunu yaşıyordum düzelttim. Kulaklığın mikrofonuna kaba kuvvet uygulayınca çözüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…