S SerhatAdacık Hectopat Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2016 #1 Ben kulaklığı aldım her şey güzel. Kardeşim bunu bir yerden düşürmüş. Ve mikrofon çalışmamaya başladı. Ne yapmalıyım ? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2016
Ben kulaklığı aldım her şey güzel. Kardeşim bunu bir yerden düşürmüş. Ve mikrofon çalışmamaya başladı. Ne yapmalıyım ?
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.705 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2016 #2 Düşürmeden önce çalışıyomuydu? Yani bi düşmeyle mikrofon bozulması garip çok mu sert düştü.
M mustafaeness Hectopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 5 19 Kasım 2016 #3 Kardeş sn r9 dan keşke uzak dursaydın ya ben tam tamına 4 kere değiştirdim. Kablosu çok hassas.Kutusunda saklamama rağmen bozuldu.Eğer mümkünse iade et.
Kardeş sn r9 dan keşke uzak dursaydın ya ben tam tamına 4 kere değiştirdim. Kablosu çok hassas.Kutusunda saklamama rağmen bozuldu.Eğer mümkünse iade et.