Snopy Rampage SN-RW1 Mikrofon Sorunu

qfbkaan

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce n11.com'dan aldıgım Snopy SN-RW1 7.1 USB portlu gaming headset kulaklıgımdan oldukça memnundum ta ki mikrofonla bir ses kaydı yapana kadar, neredeyse benim sesimden çok çevre sesleri alıyor. Klavye, mouse, kasanın fan sesi ya da uçak geçme sesi gibi. Oysaki bu kulaklıgı almadan önce yaptıgım araştırmada mikrofonun dış sesleri almadıgı, kondenser mikrofon gibi sade ve net bir ses verdiğini gördüm. USB port oldugu için ekran kartımdan gürültü tutma vs. ayarlarını yapamıyorum, kulaklıgın driverında ise sadece mikrofonun sesini açıp kapamak için ayarlar var ve sesi yükseltip kısmam herhangi bir şekilde gürültü azalması sağlamadı, bununla ilgili USB girişli kulaklık için bir program önerebilecek veya aynı dertten muzdarip olupta çözebilen varsa bana da yardımcı olursa çok sevinirim.

ac0e20fd-21a3-4c3c-8652-03fd9c3a010c.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce n11.com'dan aldıgım Snopy SN-RW1 7.1 USB portlu gaming headset kulaklıgımdan oldukça memnundum ta ki mikrofonla bir ses kaydı yapana kadar, neredeyse benim sesimden çok çevre sesleri alıyor. Klavye, mouse, kasanın fan sesi ya da uçak geçme sesi gibi. Oysaki bu kulaklıgı almadan önce yaptıgım araştırmada mikrofonun dış sesleri almadıgı, kondenser mikrofon gibi sade ve net bir ses verdiğini gördüm. USB port oldugu için ekran kartımdan gürültü tutma vs. ayarlarını yapamıyorum, kulaklıgın driverında ise sadece mikrofonun sesini açıp kapamak için ayarlar var ve sesi yükseltip kısmam herhangi bir şekilde gürültü azalması sağlamadı, bununla ilgili USB girişli kulaklık için bir program önerebilecek veya aynı dertten muzdarip olupta çözebilen varsa bana da yardımcı olursa çok sevinirim.

Eki Görüntüle 226733
İade edebiliyorsanız bence iade edin. Edemiyorsanız ses kartı işinizi görebilir.

arkadaşlar aynı kulaklık bende de var ama uygun harici ses kartı bulamadım lütfen yardım edermisiniz
bunun usb girişlisi lazım

Dosya Ekleri

• External-font-b-USB-b-font-Audio-Sound-Card-font-b-Adapter-b-font-Virtual-7.jpg
    External-font-b-USB-b-font-Audio-Sound-Card-font-b-Adapter-b-font-Virtual-7.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 593
Kulaklığın yazılımında çevre ses efektleri diye bir seçenek olması lazım onu kapatın. Ayrıca microfon boost seçeneğini aktif hale getirin ve sihirli ses seçeneklerini kapatın. Bende RW6 modeli var. Bu ayarları yapmanız gerek. Ayrıca bir ayar daha var mikrofon bölümünde orda da size mikrofon hangi sesleri alsın diye soruyor. O kısımda da sadece benim sesim diye bir seçenek var onun seçili olduğundan emin olun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı