BATABEK Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hocabey 7 Haziran 2021 #1 Merhaba. Kulaklığım 7.1 fakat nerede aradıysam driverini bulamadım. SN-RW1 modelinin driverini indirdim ama cihazı galiba görmüyor, ne yapmalıyım?
Merhaba. Kulaklığım 7.1 fakat nerede aradıysam driverini bulamadım. SN-RW1 modelinin driverini indirdim ama cihazı galiba görmüyor, ne yapmalıyım?
Çözüm 2 2 261538 7 Haziran 2021 Rampage SN-RW3 Turuncu USB 7.1 Titreşimli Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek Rampage SN-RW3 Gümüş/Gri USB 7.1 Titreşimli Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek Adreslerinde bir sürücü yok, muhtemelen yazılım desteği yok.
Rampage SN-RW3 Turuncu USB 7.1 Titreşimli Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek Rampage SN-RW3 Gümüş/Gri USB 7.1 Titreşimli Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek Adreslerinde bir sürücü yok, muhtemelen yazılım desteği yok.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 7 Haziran 2021 #2 Rampage SN-RW3 Turuncu USB 7.1 Titreşimli Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek Rampage SN-RW3 Gümüş/Gri USB 7.1 Titreşimli Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek Adreslerinde bir sürücü yok, muhtemelen yazılım desteği yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Rampage SN-RW3 Turuncu USB 7.1 Titreşimli Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek Rampage SN-RW3 Gümüş/Gri USB 7.1 Titreşimli Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek Adreslerinde bir sürücü yok, muhtemelen yazılım desteği yok.