Snopy SG-302 nasıldır?

muleka40

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Kaldırım Mühendisi
Bu forumda Snopy alınır F/P diyen ve alınmaz diyen ayrı kesim var. (Alınır diyen görmedim ama illa ki vardır )ben BİM gamepadini alacaktımaa 27 Kasım'ı bekleyemedim ve Hepsiburada sitesinden 65 TL Snopy SG-302 aldım. Nasıldır? Kullanan var mı? Tanıtsın bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu kontrolcüyü kullanmadım, henüz kimse bir şey yazmadığı için bir şeyler yazmak istiyorum.

Öncelikle bu kontrolcüyü bilgisayarda kullanacağınızı tahmin ediyorum.

Ürünün resmine baktığım zaman üzerinde PlayStation tuş düzeni olduğunu görmekteyim. Bu sebepten ötürü ürünü kullanırken oynadığınız oyunlarda XBOX düzeni görürken PlayStation düzenine sahip kontrolcüyle etkileşim halinde olacaksınız. Eğer XBOX düzenine alışkın değilseniz, hangi tuşun nerede olduğunu ezbere bilmiyorsanız sizi zorlayabilir diye düşünüyorum. Eğer oyun içerisinde tuş düzenini değiştirmek için bir ayar varsa ne güzel.

Ürünü kullanırken bazı oyunlarda uyum sorunu yaşayabilirsiniz. Bu uyum sorununu da "x360ce" adındaki program ile halledebilirsiniz.

Gelelim ürünün alınıp alınamayacağına. Technopat Sosyal üzerinde çoğunlukla kalitesinden emin olunan ürünlerin önerildiğini görürsünüz. Bazıları ise daha ucuz ürünleri de önerebilirler. Benim kendi düşünceme göre eğer kaliteli bir ürün kullanmak istiyorsanız, kalitesiz ürünler kullanmayı sevmiyorsanız bu ürünü almamalısınız. Çünkü zaten fiyatı da markası da belli. Ucuz fiyattaki kontrolcülerin kullanıcılarına pek çok sorun yaşatabildiğini biliyorum. Burada az önce anlattığım gibi sizin kalite isteğinizle alakalı. "Kalitesiz olsa da bana pek fark etmez." şeklinde düşünüyorsanız alabilirsiniz. Ama tabii ki markanın kalitesizliği ve ürünün fiyatı ortada olduğu için kimse size bu ürünü aldıktan sonra sorun yaşamayacağınızın garantisini veremez.

Ben böyle düşünüyorum. Karar sizin.

Henüz çok pahalı bir gamepad alamam. İleride. Şimdilik yorumları güzel diye bunu deneyeceğim.
Bu arada sanırım ürün tak çalıştır. Yani karışık bir şey olmaz diye düşünüyorum.

Alınca düşüncelerinizi buraya eklemenizi dilerim. Umarım memnun kalırsınız.

Alınca düşüncelerinizi buraya eklemenizi dilerim. Umarım memnun kalırsınız.
İnşallah kalırım. Cumartesi geliyor. Hepsijet gerçekten hızlı getiriyormuş. Sabah 1 gibi aldım 22 14 gibi kargoya verildi. Ekleyeceğim kesinlikle.

Bugün geldi. Dediğin gibi Xbox düzeniyle geldi. Emulator ile düzelttim. Şu an Dark Souls'a biraz bakınayım dedim daha önce gamepad ile sadece futbol oyunu oynadığım için zor geldi ama alışacağım. Tuş kalitesi ve güzellik olarak bakarsak güzellik olarak çok beğendim. Tuş kalitesi olarak eh. Bir de küçük elli biriyim biraz ama yine elime küçük geldi biraz. Ürüne şu anlık genel notum 7/10. oyun oynadıkça artabilir azalabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…