- Makaleler
- 10
Eh, sadece öyle bir alternatifin olduğunu söyledim.Analog lazım ama pes ve FIFA oynayacağım.
50TL'ye anca Snopy SG-401 oluyor. Çok berbat bir model ismi bu arada.
Eh, sadece öyle bir alternatifin olduğunu söyledim.Analog lazım ama pes ve FIFA oynayacağım.
Eh, sadece öyle bir alternatifin olduğunu söyledim.
50TL'ye anca Snopy SG-401 oluyor. Çok berbat bir model ismi bu arada.
Aldığın anda bile bozulabilir, ya da yıllarca da dayanabilir. Fason mallar böyle.Kaç ay dayanır peki?
Aldığın anda bile bozulabilir, ya da yıllarca da dayanabilir. Fason mallar böyle.
Ben bundan daha iyi olan Snopy Gamepad'i Bimeks indirim sepetinden 20TL'ye almıştım, rahat 3-4 yıl oldu hala cayır cayır çalışıyor.
Eh işte, 100TL'ye pek fark olmuyor hocam. 50 ile 100 arasında pek fark yok yani.100 TL'ye iyi bir Gamepad var mıdır?
Eh işte, 100TL'ye pek fark olmuyor hocam. 50 ile 100 arasında pek fark yok yani.
![]()
Sony DualShock 3 Kablosuz PS3 Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony DualShock 3 Kablosuz PS3 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualShock 3 Kablosuz PS3 Oyun Kolu özelliklerini incele, 249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu var, ancak sahte sanırım.
![]()
Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Frisby FGP-230U PS3/PC Kablolu Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Frisby FGP-230U PS3/PC Kablolu Oyun Kolu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.