Snopy SG-506 PC joypad önerisi?

Yer
Kayseri
Daha fazla  
Merhaba,
Yarın Snopy SG-506 joypad alacağım, önerirmisiniz? Bazı sitelerden araştırdım. Titreşimi falan bazen çalışmıyormuş, bazen takılı kalıyormuş. Bu fiyata başka titreşimli sağlam joypad önerirmisiniz.?

Bilgisayarizüstü Acer aspire 5739G Win7 64 bit

Oynayacağım oyunlar:

• Euro Truck Simulator 2
  • Need for Speed Hot Pursuit
  • Left 4 Dead 2
Vatanda 31 liraymış: Snopy Sg-506 Pc Uyumlu Titreşimli Oyun Kolu - Vatan Bilgisayar

Güncel+++

Snopy önermiyoruz.

Bütçeni artırabilirsen Logitech alabilirsin. Xbox varsa onun kolları Windows ile uyumlu diye biliyorum.

2 tane Snopy SG 506 kolu bende var tasarım senin için önemliyse tasarım olarak harika bir gamepad diyebiliriz. Yarı saydam mavi rengi var. İlk görünüşte çok hassas ve çabuk kırılabileceğini düşünebilirsin ama 25 TL fiyatına sahip bir gamepad için oldukça iyi diyebiliriz. Dediğin oyunları oynamadım ama Pes 2013' te gayet iyi çalışıyor . Zaten ilerde incelemesini yapmayı planlıyorum orda daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin ama kesin değil.

Aldım ürünü. Çok güzel bi ürünmüş ya. Snopy markasını neden sevmiyorlar anlamış değilim :/

Merhaba ben de almayı düşünüyor um üründe sıkıntı var mı acaba
Merhaba ben de almayı düşünüyor um üründe sıkıntı var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…