Snopy SG-709 Windows 10 driver

EmirFatih

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta kadar önce Snopy SG-709 aldım. Ancak kutusundan çıkan CD'deki driveri indirirken DirectX 7.0 olmadığını söylüyor, kuruluma devam ediyorum. Kurulum bitiminde sürücüye girdiğimde sorun yok, ta ki vibration [titreşim] teste girene kadar. Yani kısaca bu Gamepad'ın Windows 10 için veya herhangi bir titreşimini ayarlayabileceğim sürücü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar sorunun çözümünü bulamadım ama alternatif bir programla çözüm gördüm paylaşmak isterim xce360 herkes kullansa da xoutput adında bir program kullanmaktayım Gamepad'ini tanıtıyorsun sanal olarak XboX360 olarak görüyor vibration test için de gösterdiğim yerden de girersin speedlinkin Driver'ini kurmanı önermem eğer oyunlara giriyorsa. biraz geç gördüm kb
Adsız.png

Reis sürücüsünü yüklerken DirectX 7 yok diyor devam diyorum sürücüyü açtığımda sorun yok vibration teste girdiğim an sürücü kapanıyor.

merhaba peki titreşim programı olarak hangisini tavsiye edersin senin attığım fotoda titreşim ayarı da gözüküyor xpotu indirdim ama titreşim ayarı çıkmıyor
merhaba peki titreşim programı olarak hangisini tavsiye edersin senin attığım fotoda titreşim ayarı da gözüküyor xpotu indirdim ama titreşim ayarı çıkmıyor
titreşimli driverı kurunca xpot devre dışı oluyor programdan atıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı