Snopy SN-052 mikrofon sorunu

Zeus1992

Kilopat
Daha fazla  
Bu marka bir kulaklık aldım, üstünde mikrofon'u mevcut fakat kulaklık tek jak'lı. Kulaklığı bilgisayara bağlıyorum, kulaklık çalışıyor ama mikrofon'u görmüyor

Cooler Master 912 haf advanced kasa, Asus m5a97 r2.0 anakart'a sahibim, hala mikrofon ile kulaklığı aynı anda aktif edemedim. Mik girişine takınca ses gelmiyor, kulaklık girişine takınca mikrofon çalışmıyor.
@Recep Baltaş @MF

Bilen yokmu ?

Kulaklığın jack kısmından bir görüntü alabilir miyim? Belki de PC amaçlı üretilmiş bir kulaklık değildir.
Sağolsun Snopy kendi sitesinde bilgilendirme zahmetini gösterememiş.

Kulaklığı akıllı telefonlara taktığında mikrofonu kayıt amaçlı kullanabiliyor musun?

Sabah işe gideceğim için erken uyumuştum, biraz önce kulaklığı aldığım yerden Sony MDRZX110B ile değiştirdim. Snopy marka kulaklık birdaha almam. Nedeni ise hem kalitesiz hemde yanlış bilgilendirme yapılıyor,
kulaklığı alırken kutunun arkasını inceledim, tablet, telefon ve pc için uyumlu olduğunu gösteren semboller yer alıyordu ama pc ile uyumsuz bir kulaklık ve çok rahatsız edici bi şekilde tasarlanmış. @BilgisayarKurdu İlgin için teşekkür ederim.

50TL bütçe ile Sony MDR ailesine yönelmekle çok doğru yapmışsın.
Snopy kendini şeridin içerisine sokana kadar uzak kal, şeridin dışı da zaten uçurum, bu saatten sonra stratejilerini değiştireceğini sanmam.

10 lirayı çöpe atmaktansa 20 lira harca keyfine bak bundan sonra.

Arkadaşlar Snopy SN-052 aldım. Kulaklık olarak çalışıyor fakat mikrafonu görmüyor. Sebebi nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…