K KayraBerk Decapat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 236 9 Mart 2021 #1 Arkadaşlar DC'de konuşmak için bir mikrofon buldum, video falan çekmiyorum. Rampage Snopy Sn-110m Gaming Masaüstü LED Mikrofon Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage Snopy Sn-110m Gaming Masaüstü Led Mikrofon Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Alabilir miyimbide USB mi?
Arkadaşlar DC'de konuşmak için bir mikrofon buldum, video falan çekmiyorum. Rampage Snopy Sn-110m Gaming Masaüstü LED Mikrofon Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage Snopy Sn-110m Gaming Masaüstü Led Mikrofon Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Alabilir miyimbide USB mi?
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Mart 2021 #2 Bunu kullanıyorum uzun zamandır (5-6 ay). Bütün arkadaşlarım ses kalitesi dolayısıyla mikrofonumun modelini soruyor. Birkaç bass ayarı sonrası çok temiz ses çıkıyor. Snopy Sn-120m Siyah Masaüstü Mikrofonu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Snopy Sn-120m Siyah Masaüstü Mikrofonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Bunu kullanıyorum uzun zamandır (5-6 ay). Bütün arkadaşlarım ses kalitesi dolayısıyla mikrofonumun modelini soruyor. Birkaç bass ayarı sonrası çok temiz ses çıkıyor. Snopy Sn-120m Siyah Masaüstü Mikrofonu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Snopy Sn-120m Siyah Masaüstü Mikrofonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com