Snopy SN-150 Ses Sorunu

• Konuyu başlatan Sercan Yeşil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.574
S

Sercan Yeşil

Ziyaretçi
Arkadaşlar evde snopy marka bir kulaklık buldum. Üstünde mikrofonda var neyse jakları taktım bilgisayara. Sistem seslerini açıyorum tıng tıng yüksek ses geliyor fakat youtubden müzik açtım ses hiç gelmiyor. Oyunlarda felan da gelmiyor. Mikrofonuda bilgisayar görmüyor. Windows 8 pro 32 bit kullanıyorum. Tam model Snopy SN-150 şimdiden teşekkürler.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar ses olayını halettim ses geliyor fakat mikrofon halen yok.

Başka girişleri denedim gene olmuyor. :( Yapacak bir şey yok ya tek mikrofon alcam ( öyle bir şey var mı ? ) Yada kulaklık alacam mikrofonlu.

Var Sercan sadece mikrofon ama hangi marka iyi onu bilmiyorum. Hazır konu açılmışken ben de sadece mikrofon almak istiyorum maks. 50 tl işe yarar p harfini söylediğimde patlama sesi olmayacak bir mikrofon lazım.

Not:Yeni konu açmadım gerek var mı?

Başka girişleri denedim gene olmuyor. :( Yapacak bir şey yok ya tek mikrofon alcam ( öyle bir şey var mı ? ) Yada kulaklık alacam mikrofonlu.
Mikrofonun bozuk olacağını söyledim zaten. Mikrofon veya mikrofonlu kulaklık ikisi de mevcut.
Logitech ürünlerin kontrol edin. Mümkünse THX sertifikalı müthiş kaliteli bir ürün olur ama fiyatı da uçuk olur :) Türkiye de kaliteli ürünler bulmak biraz zor :) o yüzden iyice aramalısınız.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı