CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Nisan 2022 #1 Snopy SN-633 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Snopy Rampage SN-R1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Snopy Rampage SN-R9 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 25 TL'ye bu kulaklıkların ikinci elini alacağım. Siz hangisini önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2022
Snopy SN-633 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Snopy Rampage SN-R1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Snopy Rampage SN-R9 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 25 TL'ye bu kulaklıkların ikinci elini alacağım. Siz hangisini önerirsiniz?
furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #2 SN-R9 uygundur. Ben de kulaklık almadan önce ona bakıyordum sonra SN-RW 4 aldım, 6 senedir kullanıyorum.
SN-R9 uygundur. Ben de kulaklık almadan önce ona bakıyordum sonra SN-RW 4 aldım, 6 senedir kullanıyorum.
Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.791 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 1 Nisan 2022 #3 25TL'ye gayet iyi fiyat. SN-R1'i arkadaşım kullanıyordu, mikrofonu güzel ses veriyordu.
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 6 1 Nisan 2022 #4 SN-R3 modelini kullandım, uzun kullanımda kulaklarımı acıtıyordu ama onun dışında ses ve mikrofonu bana yeterliydi. 5'den fazla kez yere düşürdüm ama hiçbir şeyi olmadı.
SN-R3 modelini kullandım, uzun kullanımda kulaklarımı acıtıyordu ama onun dışında ses ve mikrofonu bana yeterliydi. 5'den fazla kez yere düşürdüm ama hiçbir şeyi olmadı.