brtcrdk Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 372 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 Merhaba benim belirttiğim modeldeki Snopy SN-M15 yaka mikrofonum çalışmıyor. Takınca ses kaydediyorum hiç ses gitmiyor. Mikrofonun jakı tek. Mikrofonun sadece tek jakı, kablosu ve mikrofon konuşma kısmı var. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024
Merhaba benim belirttiğim modeldeki Snopy SN-M15 yaka mikrofonum çalışmıyor. Takınca ses kaydediyorum hiç ses gitmiyor. Mikrofonun jakı tek. Mikrofonun sadece tek jakı, kablosu ve mikrofon konuşma kısmı var.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.020 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Aralık 2024 #2 Ucuz bir yaka mikrofonu zaten, bozulmuştur muhtemelen.
brtcrdk Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 372 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 v3rtecc dedi: Ucuz bir yaka mikrofonu zaten, bozulmuştur muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım.
v3rtecc dedi: Ucuz bir yaka mikrofonu zaten, bozulmuştur muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.020 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Aralık 2024 #4 brtcrdk dedi: Yeni aldım. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam sonuçta ucuz bir ürün. Bende geçenlerde havya aldım çalışmadı, iade ettim. Kayıt almayı telefonda mı bilgisayarda mı denediniz?
brtcrdk dedi: Yeni aldım. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam sonuçta ucuz bir ürün. Bende geçenlerde havya aldım çalışmadı, iade ettim. Kayıt almayı telefonda mı bilgisayarda mı denediniz?
brtcrdk Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 372 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #5 Bilgisayar hocam.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.020 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Aralık 2024 #6 brtcrdk dedi: Bilgisayar hocam. Genişletmek için tıkla... Telefonda deneyin, çalışıyor ise mikrofonda sorun yoktur. Bilgisayarda nasıl çalışacağını videoda anlatıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
brtcrdk dedi: Bilgisayar hocam. Genişletmek için tıkla... Telefonda deneyin, çalışıyor ise mikrofonda sorun yoktur. Bilgisayarda nasıl çalışacağını videoda anlatıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et