Snopy SN-r3 Mikrofon Çalışmama Sorunu

EmreAl7

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar bugün Snop SN-r3 adında bir mikrafonlu kulaklık aldım. 2 tane jak girişi var biri mikrafon biri ise kulaklık önce ön jaklere taktım kulaklık ilkten çalışmadı. 5-10 dk sonra çalışdı... Ancak mikrafon daha hiç çalışmadı arka jakdede durumlar aynı. Mikrafon sadece 1 kere çalıştı ondada kulaklık çalışmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kayıt sesini 100'e aldım... Bası 0 bası 30 yapınca cızıtrı geliyor aşırı bir şekilde.. Vatan bilgisayrdan aldım iade alır mı? Bence servise gonderir iade alırsa nasıl bir kulaklıklı mik. Önerirsiniz? Şimdiden sağolun

Son düzenleyen: Moderatör:
@EmreAl7 Sorunu çözebildiniz mi? Yoksa iade mi ettiniz acaba? Benzer bir sorun bende de var. Kulaklık iyi çalışıyor fakat mikrofon gayet iyiyken 1 aydır bugün aniden sadece iğrenç mekanik bir ses çıkartmaya başladı hiç ses almıyor.

BENMDE SORUNUM VAR ÇÖZERSENİZ SEVİNİRİM : SORUN : ABİLERİM BENM KULAKLIK GARANTİYE GÖNDERDİM TEK YERDEN SES GELMİYODU GERİ GELDİĞİDE O SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜ AMA ARTIK BİLGİSAYARIM KULAKLIĞIMIN MİKROFONUNU ALGILAMIYOR NEDEN ?

Ürünü bugün teslim aldım kulaklıklar çalışıyordu ama mikrofondan ses iletilmiyordu, her yolu denedim sürücülerden sesi arttırdım vs. oyun içi artırdım ama hala bağırınca ancak ses duyulabiliyordu. Çözüm önerisi olan var mı? Ona göre iade düşünüyorum da.

Yok arkadaşlar üzerinden 1,5 yıl geçti fakat ben çözemedim. Ürünü 3 kez değiştirdim ikisinde hiç çalışmadı birinde de çok az ve cızırtılı geliyordu ses. Eski mikrofonumu mikrofon yerine kullanıp onun kulaklığını kullanıyorum sadece. Bu ürünü almanızı tavsiye etmem.

Bende de aynı sorun oldu, segment'e mail attım 'kargo ücretinin ödeyerek ürünü adrese gönder' dediler. Bu gün sıfır kulaklık elime ulaştı ve sorunsuz çalışıyor.

Ses bendede gelmiyordu. Resimdeki işaretlediğim yere tıkladım düzeldi ses sorunu.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı2.PNG
    5,4 KB · Görüntüleme: 230
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…