Snopy SN-R3 Mikrofon Sorunu

Timberx

Hectopat
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
54
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bugün Snopy Sn-R3 kulaklık aldım. Ses kalitesi çok iyi fakat mikrofondan sesim gitmiyor. Mesela kayıt yapıyorum mikrafonla, benim sesim gitmiyor fakat altta açtığım müziği tamamen kaydediyor. Ne sorunu var anlamadım. Bozuk deil mikrofon tık tık vuruyorum ses gidiyor fakat konuştuğum ses gitmiyor. Yardımcı olabilir misiniz.

Arkadaşlar şimdide sesim geliyor fakat çok az. Bunun ayarlarını nasıl yapıcağım şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
40 TL verdim ama internette çok met ettiler. Mikrafon basını arttırınca mikrofon kafayı yiyor. Çok ağır cızırtılar geliyor. Yarın geri iade etmeyi düşünüyorum zaten.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı