Snopy SN-RW 1 alınır mı?

• Konuyu başlatan JKaan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 3.091

JKaan

Hectopat
Daha fazla  
230 TL bütçem var. Snopy SN-RW 1 modelini titreşimli olduğu için beğendim. İncelemesinde övüyorlardı ama forumda kalitesiz, almayın, paranızı çöpe atmayın diyorlar. Sizce ne yapmalıyım, bu bütçeye titreşimli kulaklık öneriniz var mı ?
Not: Hem oyun için hem müzik için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ürünlerini kalitesiz bulmuyorum. İnsanların tercihleri önemlidir. Eskiden olsa kalitesiz derdim evyallah ama şimdi adamlar yapıyor. Piyasaya iyi tutundular, kasaları,klavyeleri ve kulaklıkları çok güzel. 100-200 lira aralığında alacağınız her ürün fiyat performans ürünüdür. Bence alın deneyin memnun olmazsanız bir daha asla almazsınız.

O kalitesiz diyenleri merak ediyorum ne kadarını alıp kullandılar ? G300S model mause kullandım, fiyat olarak ondan kat kat daha pahalı olan piyasada çok mause var ama bana onun verdiği performansı hiçbiri vermiyor.

1000 TL olan bir mause istediği kadar malzeme kalitesi iyi olsun işime yaramadıktan sonra neden alayım ?

O kalitesiz diyenleri merak ediyorum ne kadarını alıp kullandılar?

• 2 tane Everest PSU
  • 1 tane Everest KB-R88
  • 1 tane Everest SGM-X7
Bu 4 ürünü kullandım, sadece biri çalışıyor.

Everest KB-R88: Tuşlarını temizlemek istedim. Kapaklarını klavye, tuş sökücü ile açarken 4 tane switchi kırıldı. Sonuç, kullanıcı hatası.

2 PSU: Acele iki PSU lazımdı bakkal bize Everest 400W PSU vermiş. Sadece 1 haftada toplasak 48 saat çalışmamıştır. Sonuç, 1 tane PSU bozuldu. Anakart yandı. Diğer PSU risk oluşturacağı için değiştirildi.

SGM-X7: İlk günden beri Geri-İleri makrosunu bir tuş gibi. Yani ikisini bir algılıyordu.

Sağ tık sonradan çalışmadı. Sonuç, çöp.

G300S güzel mouse ben kullanıyorum zaten. Ancak mesela burada Logitech ürünleri değil. Rampage ürünleri. İkisi aynı şey değil.

G300S eski bir fare. O fiyata G102 alabilirdiniz.
G300S? G102?

Kulaklık önerisi lazım arkadaşa.

230 TL'ye titreşimli kulaklık var mı ? Yoksa HypreX Cloud Stinger alacağım. Bass önemli benim için oyun öncesi güzel bir müzik açıp öyle oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki arkadaş için söyledim.

G300S benim için daha kullanışlı :)

Everest PSU kullandım 3 tane sorun yaşamadım. SGM-X7 kullanıyorum elimde o da var hiç sorun çıkarmadı. Klavye de kullandım fakat o 1-2 sene önceydi sonrasında Microsoft kullanmaya başladım ben bir sorun yaşamadım.

Bence size kusurlu mal verilmiş (Mr.Acar' a diyorum) :D Şansınız yok. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı