Snopy SN-RW 6 alınır mı?

eternaking

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an kararsızım ve kullanmakta olduğum kulaklık ömrünün son günlerini yaşıyor. Piyasa baktığımız zaman dolar kurunun yüksek olmasıyla alınabilecek en iyi kulaklık SN-RW 6 gibi duruyor. G230 çok düşündüm ama daha pahalı ve şu an vatanın stoğunda yok. Sizin öneriniz ne olur? Teşekkürler.
yada kulak ağrısı yapıyormu 8-10 saatlik kullanımda ???

Son düzenleme:
Elimde sn-r5 var kesinlikle alma bence onu denemedim fakat sn-r5 den ses kasmada bas da memnunum ama 2 saatten sonra kulağıma ağrı , giriyor çok ağır mesela cs de oyun ararken kulaklıği çıkarıyorum kulağım ağrıdığından dolayı.

Snopy-Everest-Frisby-GamePower gibi markaların ürünleri çinde toplu olarak üretiliyor. Üstüne marka ismi basılıp satılıyor. Kalite kontrol yapılmıyor. Malzeme kalitesi olarak yetersiz ürünlerdir. Forum genelinde tavsiye etmiyoruz. Bu fiyat aralığında Cloud Stringer ve MH320 dışında kaliteli ürün yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı