E elteber Femtopat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 63 18 Haziran 2024 #1 Fiyatı 61 lira olduğu için bir bakayım dedim sizce alınır mı? Uzun ömürlü kullanılır mı? Marketten alacağım.
Fiyatı 61 lira olduğu için bir bakayım dedim sizce alınır mı? Uzun ömürlü kullanılır mı? Marketten alacağım.
A Achamoth Zeptopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #2 Tabii ki hayır, otobüs yolculuğunda molada almıştım sonraki molaya götürmedi. Bir de uzun ömürlü kullanılır mı demişsin 61 liraya nerde "profesyonel mikrofon".
Tabii ki hayır, otobüs yolculuğunda molada almıştım sonraki molaya götürmedi. Bir de uzun ömürlü kullanılır mı demişsin 61 liraya nerde "profesyonel mikrofon".
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.991 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #3 elteber dedi: Fiyatı 61 lira olduğu için bir bakayım dedim sizce alınır mı? Uzun ömürlü kullanılır mı? Marketten alacağım. Genişletmek için tıkla... Şu ekonomide 61 liraya bir öğün zor yeniyor. Sizce alınır mü?
elteber dedi: Fiyatı 61 lira olduğu için bir bakayım dedim sizce alınır mı? Uzun ömürlü kullanılır mı? Marketten alacağım. Genişletmek için tıkla... Şu ekonomide 61 liraya bir öğün zor yeniyor. Sizce alınır mü?