Satıldı Snopy V18

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

199688

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Elimde Snopy V18 var. 2 gün kullandım ve direksiyon setinden memnun kalmadım sebebi ise bilgisayarımın dandik olmasıydı. Yani ETS 2'de en düşük ayarlarda ancak 50 FPS görebilmemdi. Orta ayarlara çıkarınca birden 20-30 FPS oluyordu ki kaza yapınca oyun donuyordu. Kesinlikle bir sorunu yoktur direksiyonun. 2 gün kullandım ürün MediaMarkt'tan 180 TL'ye alınmıştır. Fiyatı ise 160 TL. Biliyorum pahalı oluyor ama 0 sayılır ürün. Az kullanılmış GTX 750Tİ veya GT 1030 ile takas edebilirim.
Ürünün letgo ilanı: https://tr.letgo.com/tr/i/snopy-v18_2d1fef3a-4bb7-4358-a586-f693bae3318d (Letgoda 170 TL'ye koydum ama 160 TL)

Güncelleme: Fiyat 150TL'ye inmiştir. Ekran kartı ile takas edilecekse direksiyon+60 TL değerinde Steam hesabı verilecektir.

140 TL'ye sosyal dışı bir kişiye satılmıştır.

1.PNG
2.PNG
3.PNG

Öne çıkarma özelliğini bulamadım maalesef güncel.

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar. Fiyat güzel. Oyuna ne zaman girersin kanka şu sıralar pek kasamıyorum 74 geldim BP'de sen bitirebilirsen dene ama ben gene de kasmaya çalışacağım. Kabına sığmıyor iade ettim zaten kullanmıyoruz. Özür dilerim, yanlış yaptıysam keşke sana danışmayı deneseydim. :(

Hayırlı satışlar. Fiyat güzel. Oyuna ne zaman girersin kanka şu sıralar pek kasamıyorum 74 geldim BP'de sen bitirebilirsen dene ama ben gene de kasmaya çalışacağım. Kabına sığmıyor iade ettim zaten kullanmıyoruz. Özür dilerim, yanlış yaptıysam keşke sana danışmayı deneseydim. :(
Kullanmıyordum zaten :D Bende yakın bir vakitte bilgisayar toplama konusu açtım maalesef daha görünüme açık değil. Açık olduğunda senden de yardım bekliyorum :D İade haklarım büyük ihtimalle bitmiştir :D Eğer olursa yakın zaman da 75 TL yatırıp efsane skin almayı düşünüyorum :D Sadece Technopat üzerinden yazabiliyorum sana başka bir ulaşım verebilirsen efsane olur :D İade konusuna gelirsek benim için sıkıntı yok :D Bir de şu yeni başlangıç paketini almayı planlıyorum çok hoşuma gitti :D Ben de yarın bir gidip oynarım biraz görevleri falan tamamlarım her şey için teşekkür ederim :D

Kullanmıyordum zaten :D Bende yakın bir vakitte bilgisayar toplama konusu açtım maalesef daha görünüme açık değil. Açık olduğunda senden de yardım bekliyorum :D İade haklarım büyük ihtimalle bitmiştir :D Eğer olursa yakın zaman da 75 TL yatırıp efsane skin almayı düşünüyorum :D Sadece Technopat üzerinden yazabiliyorum sana başka bir ulaşım verebilirsen efsane olur :D İade konusuna gelirsek benim için sıkıntı yok :D Bir de şu yeni başlangıç paketini almayı planlıyorum çok hoşuma gitti :D Ben de yarın bir gidip oynarım biraz görevleri falan tamamlarım her şey için teşekkür ederim :D
Tabii ki, yardım ederim. Evet, bitti. :D Benim de çok hoşuma gitti, starter pack. Facebook hesabım var senin de varsa vereyim ekle beni.

www.facebook.com/sakinlesh303 Açtığında istek at bekliyorum. ;) Tekrar teşekkür ederim. Hesabını verdiğin için bu aralar bayağı geliştim toplam 19 Win var hesabında haberin olsun.
Benim eski bir hesabım vardı ardali13 diye :D Şifresini unuttum maalesef :D Onda benim premade ile ne oynardık be. Maalesef o zamanlar bambi deniyordu bize sadece o double pump kullanabilen zaten oyunu kazanıyordu o zamanlar şimdi ise pump yanına deagle falan alıyoruz :D

Benim eski bir hesabım vardı ardali13 diye :D Şifresini unuttum maalesef :D Onda benim premade ile ne oynardık be. Maalesef o zamanlar bambi deniyordu bize sadece o double pump kullanabilen zaten oyunu kazanıyordu o zamanlar şimdi ise pump yanına deagle falan alıyoruz :D
Eskiden yapımı vardı... Merdiven koyup pompalı ile vuran kazanırdı. :( Hele o zaman oynasaydım AWP ile falan Ninja'ya fark atardım. :D
Biraz daha, kasabilir misin? Ellerine sağlık. Sen kasıyorsun görevleri, ben de win alıyorum bugün bir win daha aldım. :D İyi ortak olduk kanka.

Son düzenleme:
Eskiden yapımı vardı... Merdiven koyup pompalı ile vuran kazanırdı. :( Hele o zaman oynasaydım AWP ile falan Ninja'ya fark atardım. :D
Biraz daha, kasabilir misin? Ellerine sağlık. Sen kasıyorsun görevleri, ben de win alıyorum bugün bir win daha aldım. :D İyi ortak olduk kanka.
Yarın gidip yine kasarım bugün 4-5 tane görev tamamladım zaten :D

İmkansız ama 100 TL'ye bırakırsan alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı