Snopy V5H direksiyon seti alınır mı?

Snopy v5h diyorsan ilk 1-2 ay zevk alırsın ama sonra köşede tozlanır durur bırakırsın satarsın. hevesinin geçici olduğunu düşünüyorsan 2. el çok temiz olmayan 200-300 tl bir snopy v5h bulabilirsin.

Snopy v5h diyorsan ilk 1-2 ay zevk alırsın ama sonra köşede tozlanır durur bırakırsın satarsın. Hevesinin geçici olduğunu düşünüyorsan 2. el çok temiz olmayan 200 TL bir Snopy v5h bulabilirsin.

Zaten 200 TL'ye tertemiz buldum benim de amacım hevesimi alayım sonra aksesuar niyetine odada bulundurum.

Abimde var tam bir çöp.
Kontorlandın direksiyonlarindan iyi ama.
Snopy v5h diyorsan ilk 1-2 ay zevk alırsın ama sonra köşede tozlanır durur bırakırsın satarsın. hevesinin geçici olduğunu düşünüyorsan 2. el çok temiz olmayan 200-300 tl bir snopy v5h bulabilirsin.
Temiz buldu isen çok abartılı bir bozuk aksamı yoksa al bence.

Kontorlandın direksiyonlarindan iyi ama.

Temiz buldu isen çok abartılı bir bozuk aksamı yoksa al bence.

Hiçbir sıkıntısı yok tertemiz GET ile 200'e alacağım, zaten geldiğinde hasarlı ise falan iade edebilme şansı var GET olduğu için.

500'e çıkmam imkansız, bu direksiyonu kullandım demiştiniz, ETS 2 için uygun mu? Maksat hevesimi alayım yeter.

ETS 2 için uygun ancak dirver yüklü ve titreşim açık olunca hata veriyor. YouTube da çözümü var fiyatına göre keyifte veriyor. Ben gerçi F1 oynuyorum çok keyifli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…