okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer İzmir 8 Aralık 2013 #1 Arkadaşlar bende SNOPY V5H direksiyon var. Bilgisayara USB'sini takıyorum ses çıkıyor fakat kumandalar kısmında gözükmüyor. Geçenlerde Euro Truck Simulator 2 oynarken birden kendi kendine kapandı ve bir daha çalışmadı sorun ne olabilir.
Arkadaşlar bende SNOPY V5H direksiyon var. Bilgisayara USB'sini takıyorum ses çıkıyor fakat kumandalar kısmında gözükmüyor. Geçenlerde Euro Truck Simulator 2 oynarken birden kendi kendine kapandı ve bir daha çalışmadı sorun ne olabilir.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 8 Aralık 2013 #2 Sony, çöp. Bozulmuştur, servise yollayın.
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer İzmir 8 Aralık 2013 #3 Hediye olarak gelmişti. Garantisi bitti uzun zaman oldu. En iyisi Logitech almak olacak.
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 17 Nisan 2021 #4 Burak Alkan dedi: Sony, çöp. Bozulmuştur, servise yollayın. Genişletmek için tıkla... Sony: Ben ne alaka abi ya
Burak Alkan dedi: Sony, çöp. Bozulmuştur, servise yollayın. Genişletmek için tıkla... Sony: Ben ne alaka abi ya