Forza Horizon 5'te Snopy V5H direksiyon setini taktığımda ekteki hatayı veriyor, X360 diye uygulama varmış, onu da denedim, onda da hata veriyor. Hatayı eke koydum. Çözümünü bilen var mı?
Bugün sabahtan beri uğraşıyorum ancak hala yapamadım.Discord ile iletişime geçsek yardımcı olabilir misinz ? Son çarem sizsiniz.Çünkü oyuna giriyorum ve tuş atamalarını yapamıyorum algılamıyor
Discord'un varsa oradan iletişime geçip birlikte yapabilir miyiz? Gerçekten sabahtan beri uğraşıyorum ve son çarem olarak görüyorum sizi.
Bugün sabahtan beri uğraşıyorum ancak hala yapamadım. Discord ile iletişime geçsek yardımcı olabilir misinz? Son çarem sizsiniz. Çünkü oyuna giriyorum ve tuş atamalarını yapamıyorum algılamıyor.
Bir türlü yapamıyorum. Direksiyonu görmüyor şimdi de. Önceden görüyordu. Başka yerden iletişime geçerek yapma şansımız var mı?
Discord'um var ama şu an sesli sohbet yapamam, kullanıcı adınızı ve kodunuzu yazarsanız yazarak anlatabilirim. Bu arada direksiyonunuz benimki ile aynı mı?
Discord'um var ama şu an sesli sohbet yapamam, kullanıcı adınızı ve kodunuzu yazarsanız yazarak anlatabilirim. Bu arada direksiyonunuz benimki ile aynı mı?