arda çağan Centipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #1 Merhaba ben bu konsolu aldım. ETS de tuş ataması yapmak istiyorum fakat tuş atması yapamıyorum direksyon üzerinde herhangi bir tuşa basıyorum fakat ETS de bunu algılamıyor. Bunu nasıl çözerim?
Merhaba ben bu konsolu aldım. ETS de tuş ataması yapmak istiyorum fakat tuş atması yapamıyorum direksyon üzerinde herhangi bir tuşa basıyorum fakat ETS de bunu algılamıyor. Bunu nasıl çözerim?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.357 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 29 Ocak 2022 #2 Oynanış kısmından direksiyonu seçtiniz mi?
arda çağan Centipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #3 Lee Yubin dedi: Oynanış kısmından direksiyonu seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... evet seçtim hatta direksyonu görüyor çeviriyorum yundaki de çevriliyr ama tuş ataması olmuyo
Lee Yubin dedi: Oynanış kısmından direksiyonu seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... evet seçtim hatta direksyonu görüyor çeviriyorum yundaki de çevriliyr ama tuş ataması olmuyo
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.357 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 29 Ocak 2022 #4 arda çağan dedi: evet seçtim hatta direksyonu görüyor çeviriyorum yundaki de çevriliyr ama tuş ataması olmuyo Genişletmek için tıkla... Bende bir direksiyon var ve driversız olmasına rağmen tuş atayabiliyordum diye hatırlıyorum. Bayadır kullanmamıştım, akşam deneyip dönerim size.
arda çağan dedi: evet seçtim hatta direksyonu görüyor çeviriyorum yundaki de çevriliyr ama tuş ataması olmuyo Genişletmek için tıkla... Bende bir direksiyon var ve driversız olmasına rağmen tuş atayabiliyordum diye hatırlıyorum. Bayadır kullanmamıştım, akşam deneyip dönerim size.
arda çağan Centipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #5 Lee Yubin dedi: Bende bir direksiyon var ve driversız olmasına rağmen tuş atayabiliyordum diye hatırlıyorum. Bayadır kullanmamıştım, akşam deneyip dönerim size Genişletmek için tıkla... olur ya
Lee Yubin dedi: Bende bir direksiyon var ve driversız olmasına rağmen tuş atayabiliyordum diye hatırlıyorum. Bayadır kullanmamıştım, akşam deneyip dönerim size Genişletmek için tıkla... olur ya