Bilal_T Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Snopy V5H direksiyon setinin vitesini bağlamama rağmen çalışmıyor yardım eder misiniz?
Lusch Femtopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #2 En son 4 yıl önce kullanmıştım. Bendeki de çalışmıyordu. Genel olarak sıkıntılı galiba. Direksiyonun driverını kurdunuz mu?
En son 4 yıl önce kullanmıştım. Bendeki de çalışmıyordu. Genel olarak sıkıntılı galiba. Direksiyonun driverını kurdunuz mu?
Bilal_T Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 Lusch dedi: En son 4 yıl önce kullanmıştım. Bendeki de çalışmıyordu. Genel olarak sıkıntılı galiba. Direksiyonun driverını kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, nereden kuracağımı bilmiyorum ama şöyle bir dosya buldum ama güvenilir mi? Snopy-V5H-Driver.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Lusch dedi: En son 4 yıl önce kullanmıştım. Bendeki de çalışmıyordu. Genel olarak sıkıntılı galiba. Direksiyonun driverını kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, nereden kuracağımı bilmiyorum ama şöyle bir dosya buldum ama güvenilir mi? Snopy-V5H-Driver.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr