Snow Runner Save dosyası silindi

alp1290

Decapat
30 saat 40 saat civarı Snow Runner oynadım bu sabah bilgisayarı açtıgımda contiune yerine New Game vardı Save dosyalarına girip baktığımda tüm Save'in silindiğini gördüm geçmiş Save'lerde benim Save'imi buldum ama eski yerine attıgımda hiçbir şey olmuyor metin belgelerini değiştirmeyi denedim yine düzelmedi bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
pc de kullanıcı klasörü belgelerime gidin (C:\Users\kullanıcı adı\Documents\My Games\SnowRunner\base\storage) bu dosyada bulunan "backupSlots" klasörünün içine oyununuz yedekleniyor tarihleri kontrol ederek en son almak istediğiniz oyunun klasörüne girin içindekileri kopyalayı (C:\Users\kullanıcı adı\Documents\My Games\SnowRunner\base\storage) dosyasındaki profil numaranıza yapıstırın profil numarasını bilmiyorsanız dosya tarihinden bakabilirsiniz kolay gelsin ... Not herhangi bir soruna karşı klasör yedeğinizi almayı unutmayın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı