Snowman 6 kullanmak anakarta zarar verir mi?

Strangee

Centipat
Daha fazla  
RAM
Corsaır 3200mhz 16 gb Ram
Ekran kartı
Asus AMD R7 360 2GB
Anakart
MSI B460M INTEL MAG BAZOOKA
İşlemci
İ7 10700 LGA1200

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Snowman T5 aldım anakarta takılan aparatı hiç beğenmedim iade ettim ama şuanda Snowman M200 kullanıyorum ileride ID Cooling Se-214-xt almayı düşünüyorum.

Snoeman t6 ultra soğutucusunu gigabyte b450m s2h micro atx anakaetında kullanmıştım. Sanırım senin de bahsettiğim soğutucj o. Herhangi bir bükülme, esneme, kırılma yaşamadım.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Fazlasıyla aklıma takıldı o yüzden sormak istedim. Sıvı soğutma alana kadar bu soğutucuları almayı düşünüyordum.

Bu arada Snowman X6 almanı tavsiye etmem. Yüksekliği fazla olan RAM'lere fan çarpabiliyor. 3 tane 9cm'lik fan da gürültülü çalışır. Kasana sığıyorsa Snowman T6 alman daha mantıklı olur.

Bu arada Snowman X6 almanı tavsiye etmem. Yüksekliği fazla olan RAM'lere fan çarpabiliyor. 3 tane 9cm'lik fan da gürültülü çalışır. Kasana sığıyorsa Snowman T6 alman daha mantıklı olur.
Şu an sahip olduğum anakartb ve kasa şunlar
Anakart: MSI MAG B460M BAZOOKA Intel B460 Soket 1200 DDR4 2933MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kasa XIGMATEK EN45044 POSEIDON 4*RGB Fanlı LED Switch X-Power 650W Camlı Oyun Kasası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı