Snowman M.200 CPU Rainbow ve R3 3100 uyumlu mu?

Vivaldi12

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Girişimci
Herkese iyi forumlar gençler. Bu 18 günlük yasak dönemi bittikten sonra bu Snowman M200 CPU Soğutucu Fan Rainbow Fiyatları ve Özellikleri soğutucuyu alacağım. Fakat kasam, anakartım, ve işlemcim ile olan uyumunu forum üzerinden de doğrulamak istedim.
Anakartım: Prime ASUS A320M-F.
İşlemcim: AMD Ryzen 3 3100 AM4 soket.
Kasa: Corsair Carbide serisi SPEC-05 550W 80+ USB 3.0 siyah mid Tower kasa.

Bu soğutucu kasama sığar diye düşünüyorum fakat emin olmak istiyorum. Başka uyumlu önerileriniz olursa da yazabilirsiniz. Maksimum 100 TL olabilir ama. Ki bu kalitede başka bulacağımı sanmam.

Bir de ben şu an AI Suite ile fanları kontrol edebiliyorum. Bunu aldıktan sonra yine edebilir miyim?

Herkese iyi forumlar gençler. Bu 18 günlük yasak dönemi bittikten sonra bu Snowman M200 CPU Soğutucu Fan Rainbow Fiyatları ve Özellikleri soğutucuyu alacağım. Fakat kasam, anakartım, ve işlemcim ile olan uyumunu forum üzerinden de doğrulamak istedim.
Anakartım: Prime ASUS A320M-F.
İşlemcim: AMD Ryzen 3 3100 AM4 soket.
Kasa: Corsair Carbide serisi SPEC-05 550W 80+ USB 3.0 siyah mid Tower kasa.

Bu soğutucu kasama sığar diye düşünüyorum fakat emin olmak istiyorum. Başka uyumlu önerileriniz olursa da yazabilirsiniz. Maksimum 100 TL olabilir ama. Ki bu kalitede başka bulacağımı sanmam.

Bir de ben şu an AI Suite ile fanları kontrol edebiliyorum. Bunu aldıktan sonra yine edebilir miyim?

AM4 soket desteği var yazıyor ürün açıklamasında yani R3 3100 ile uyumlu olur.

Yok sıkıntı çekmezsiniz. Bu arada bu soğutucuyu bende kullanıyorum memnunum soğutucudan :D

Evet hocam. Yorumlar dikkatimi çekti. Fiyat da böyle iken alayım dedim. 2 bakır borulu model daha da hoşuma gitti. Arada 20 TL gibi bir fark var. Alayım diyorum. Teşekkürler yorumunuz için.
Attığımı alırsan daha iyi soğutur 2 fanlı modeli.

Öyle yapacağım. 20 TL gibi küçük bir farka kesinlikle değer.
Zaten çok güvendiğim bir bilgisayarcı var. Böyle deyince dolandırıcı gibi oldu ama :D ona taktıracağım zaten. O yüzden emin olayım demiştim. Yorumlar için teşekkür ederim tekrardan.

Hocam uyumlu soketler arasında AM4 göremedim. Siz hangi soket kullanıyorsunuz acaba?
Evet hocam. Yorumlar dikkatimi çekti. Fiyat da böyle iken alayım dedim. 2 bakır borulu model daha da hoşuma gitti. Arada 20 TL gibi bir fark var. Alayım diyorum. Teşekkürler yorumunuz için.

Öyle yapacağım. 20 TL gibi küçük bir farka kesinlikle değer.
Zaten çok güvendiğim bir bilgisayarcı var. Böyle deyince dolandırıcı gibi oldu ama :D ona taktıracağım zaten. O yüzden emin olayım demiştim. Yorumlar için teşekkür ederim tekrardan.

Hocam uyumlu soketler arasında AM4 göremedim. Siz hangi soket kullanıyorsunuz acaba?

Donanım arşivinin videosunu izliyorum da AM4 uyumlu olarak yazmış. 2 bakır borulu olunca bunun değişeceğini sanmıyorum. Büyük ihtimalle satıcının bilgi eksikliğinden kaynaklı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı