Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #1 R3 3100 kullanacağim. Bu ürün işimi gorur mu? Bütçem 200 TL.
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #2 İdare eder zaten işlemci düşük stok fan bile yeterli gelirdi.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #3 3100 için soğutucu almana gerek yok OC ile uğraşmayacaksan. Soğutucu isteyecek kadar canavar bir işlemci değil kendisi.
3100 için soğutucu almana gerek yok OC ile uğraşmayacaksan. Soğutucu isteyecek kadar canavar bir işlemci değil kendisi.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 2 Ekim 2022 #4 Alıp deneyin ve deneyimlerinizi, testlerinizi bizimle paylaşın ustam. Böylece sorunuzun cevabını başta kendinize sonra tüm dünya için vermiş olursunuz. Saygılarımla.
Alıp deneyin ve deneyimlerinizi, testlerinizi bizimle paylaşın ustam. Böylece sorunuzun cevabını başta kendinize sonra tüm dünya için vermiş olursunuz. Saygılarımla.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 2 Ekim 2022 #5 Çok iyi soğutucu ama o işlemciye stok yeter. Ben kullanıyorum i5 3330 için gayet başarılı ve gürültüsüz.
Çok iyi soğutucu ama o işlemciye stok yeter. Ben kullanıyorum i5 3330 için gayet başarılı ve gürültüsüz.
0tac Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1.402 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #6 Alınır, iyi soğutucu.
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #7 Gerek yok, 3100 için stok fan yeterli olacaktır.
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #8 LeonScottKennedy dedi: İdare eder zaten işlemci düşük stok fan bile yeterli gelirdi. Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: 3100 için soğutucu almana gerek yok OC ile uğraşmayacaksan. Soğutucu isteyecek kadar canavar bir işlemci değil kendisi. Genişletmek için tıkla... Newasky dedi: Gerek yok, 3100 için stok fan yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Elimde stok fan yok. İşlemciyi ikinci el ve tray şekilde aldım.
LeonScottKennedy dedi: İdare eder zaten işlemci düşük stok fan bile yeterli gelirdi. Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: 3100 için soğutucu almana gerek yok OC ile uğraşmayacaksan. Soğutucu isteyecek kadar canavar bir işlemci değil kendisi. Genişletmek için tıkla... Newasky dedi: Gerek yok, 3100 için stok fan yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Elimde stok fan yok. İşlemciyi ikinci el ve tray şekilde aldım.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 2 Ekim 2022 #9 Gameforce COPPER 2 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Gameforce COPPER 2 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Bu daha iyi olur.
Gameforce COPPER 2 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Gameforce COPPER 2 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Bu daha iyi olur.
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #10 erme dedi: Gameforce COPPER 2 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Gameforce COPPER 2 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Bu daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Değerlendirmelere gore AMD uyumlu değil sanirim.
erme dedi: Gameforce COPPER 2 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Gameforce COPPER 2 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Bu daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Değerlendirmelere gore AMD uyumlu değil sanirim.