Snowman M200 deneyimlerim

enes3547

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, Snowman M200 soğutucuyu alacağım zaman adamakıllı objektif bir yazı veya video bulamamıştım o yüzden böyle bir konu açtım. Soğutucu ile kullandığım işlemcim 5600 ve üzerindeki termal macun ise piyasada en ucuz olan macunlardan bir tanesi macunun 30 gramını 60 liraya almıştım. Soğutucuya testlerden önce genel bakışta parça kalitesinin gerçekten kötü olduğunu görüyoruz fakat fiyatı ve soğutma performansı gayet yeterli bu seviyede bir işlemci için. Öncelikle kasaya ilk taktığımda stress testinde bilgisayar kapandı işlemci stok soğutucu ile 83 dereceleri görüyordu kapanınca bayağı şaşırmıştım. Neden böyle oldu diye kontrol ettim ve tam bu noktada dediğim parça kalitesinin önemi ortaya çıkıyor çünkü soğutucunun işlemci ile temas eden yüzeyi işlemcinin yüzeyinden küçük kalıyor bu yüzden soğutucu işlemcinin sağ veya sol yanına yakın olmaması gerekiyor. Soğutucuyu ortaladım işlemci soğutucunun sağından ve solundan hafif taştı bu şekilde işlemci Max 72 dereceyi görüyor stress testinde dışarıdan görüntüsü de bayağı hoş fakat ışığı biraz yüksek soğutucuyu 2. el olarak 200 liraya almıştım. Eğer bu seviye bir işlemcim var ve işlemciyi yükseltmem diyorsanın bu seviyedeki işlemcilere fazlasıyla yetiyor fakat sıfır alacaksanız fiyatı biraz yüksek kalıyor bunun yerine Dark X123 alabilirsiniz. Soğutucunun ses seviyesi de gayet iyi. Yazacaklarım bu kadardı bütün ayrıntıları vermek istedim herkese iyi Sosyaller.

Keşke yazıyı paragraflara bölseydiniz. Yine de yazı için teşekkürler. Forumda önerilen modellere yönelmek daha iyi sonuç verir muhtemelen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı