Snowman M200 fanı takmak

Witchbladez

Femtopat
Aşağıya resim bırakacağım, resimde gördüğünüz üzere anakartın o kısmında vida koyma yeri olması gerekiyor fakat 4 tanesi de kaydı, o yüzden vidayı takamıyorum sanırım. Yoksa benim mi bir hatam var? Yardımcı olur musunuz arkadaşlar rica etsem :)
Yeni takacağım soğutucu Snowman M200 ve bu anakart AM3+ soket, soğutucu ile uyumlu.

Dosya Ekleri

• 15978799578663021626703659120467.jpg
    15978799578663021626703659120467.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 441
Aşağıya resim bırakacağım, resimde gördüğünüz üzere anakartın o kısmında vida koyma yeri olması gerekiyor fakat 4 tanesi de kaydı, o yüzden vidayı takamıyorum sanırım. Yoksa benim mi bir hatam var? Yardımcı olur musunuz arkadaşlar rica etsem :)
Yeni takacağım soğutucu Snowman M200 ve bu anakart AM3+ soket, soğutucu ile uyumlu.
Kasanın arka kapağını açıp bakabilirsiniz işlemci soğutucu söktüğünüz de arkaya düşmüştür. Daha önce başıma gelmişti :D
Eğer anakartı 2. El aldıysanız satıcıdan isteyebilirsiniz.

Dostum aslında çok basit resimde paylaşdım amd nin standar bracket plastiği var onu takman lazım bildiğim kadarıyla m200 fanlar amd standart fan mantığı ile çalışır 2 tane madal benzeri uçları var braket plastiğinde oralara tuttur ve anahtarı varsa sık o kadar

Dosya Ekleri

• Plastic-CPU-Cooler-Cooling-Retention-Fan-Bracket-Mount-For-AMD-Socket-AM3-AM3-AM2-AM2-940.jpe...jpeg
    Plastic-CPU-Cooler-Cooling-Retention-Fan-Bracket-Mount-For-AMD-Socket-AM3-AM3-AM2-AM2-940.jpe...jpeg
    93,3 KB · Görüntüleme: 213
  • images (1).jpg
    images (1).jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 124
  • images (2).jpg
    images (2).jpg
    8 KB · Görüntüleme: 209
Yukarıda yazan doğru.
İlk önce, anakartın üzerinde takılı gelen (2. Elden aldıysan geçmiş olsun diyebiliriz sanırım, satılıyor mu bilgim yok.) 2 plastik parça var. 2'sinin de ikiler adet vida ucu var. Onları, kasanın arkasını açınca göreceğin demir plakayla sabitleyeceksin.

Şöyle, birisinden yardım iste, arka plakayı tutsun, sen de vidaları sık.
Daha sonra, termal macununu dök, soğutucunun ilk (ben de aynı soğutucuyu taktım ve benim önerim) yukarıdaki klipsi takman. Fan, RAM'lara bakacak şekilde işlemcinin üstüne koy soğutucuyu. Soğutucu yanındaki klips gibi şeyi, o vidayla sabitlediğin plastik üstüne sabitle. Şimdi, işin en zor kısmı. Diğer mandala da aynısını yapman gerekiyor. Ancak ciddi manada güç istiyor ve insan korkuyor, anakartı almayalım elimize diye. Diğer mandalı da taktığında soğutucun tamamdır. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı