Snowman M200 hâlâ kullanılabilir mi?

624462

Centipat
Selamünaleyküm. Aktif olarak tx slient 120 CPU soğutucu kullanmaktayım, işlemcim i3-3220 ve soğutmasından gayet memnunum lakin hız ayarı olmadığı için tam hızda çalışıyor ve çok ses çıkarıyor. Snowman M200 işimi görür mü? İleride 2600k ya geçmeyi düşünüyorum ona da yeter mi?

Q8200 ile kullanıyorum 1040 RPM de çalıştırıyorum yükde % 80 kullanımlarda 63 derece geçmedi termal macunsuz halde tam güçte 56'yı geçmedi.

3. Nesil İ3 için fazla fazla yeter :)

Yalnız fiyatı çıldırmış :D

150TL üstünü verme derim
Zaten internetten almayacağım sahibinden de sıfırını uyguna buldum.

Snowman M200 Rainbow Cpu Soğutucu Fan İlan No: 1038660703
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...200-rainbow-cpu-sogutucu-fan-1038660703/detaySnowman M200 Rainbow Cpu Soğutucu Fan İlan No: 1038660703

Q8200 ile kullanıyorum 1040 RPM de çalıştırıyorum yükde % 80 kullanımlarda 63 derece geçmedi termal macunsuz halde tam güçte 56'yı geçmedi.
Beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Bende m200 alacağım

kardo benim sana bir tavsiyem var bendede amd 1600 af var gtx 1660 super takılı hic overclockda yapmadım daha 2 gün önce (https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-iceberg-light-120mm-fan-islemci-sogutucu.html) bunu aldım overclock filanda yapabilirsin bu sogutucuyla ayrıca içinden termal macunda cıkıyor cok stabil 2 k da 75 80 fps alıyorum stabil ve sabit oyunlarda ben overclock sevmiyorum oy üzden yapmadım acıkcası gayet iyi besliyor işlemci sıcaklıgım warzone da (53) (50) (44) o kadar sen düşün yani overclock yapsam sanoırım max 70 i görürüm bu sogutucuyla DOSTLAR BU SOGUTUCU İYİ BAK COK CİDDİYİM 500 LİRA FİLAN MAX BUNU ALIN KAFANIZ RAHAT OLSUN VATAN GARANTİLİ ÜRÜNLER İYİDİR RAMPAGE FİRMASIDA İYİ BİR ŞEY OLDUGUNDA DİREK BİRE BİR YADA MUADİL DEĞİŞİM YAPIYOR İSTERSENİZDE PARA İADESİ BİLE YAPIYOR BEN BİR KULAKLIGI BEGENMEDİM DİYE 1 DEFA DEĞİŞTİM ÜSTÜNE PARA EKLEYİP VATANDA PARAMIN ÖLDÜĞÜNÜ ASLA GÖRMEDİM

Selamünaleyküm. Aktif olarak tx slient 120 CPU soğutucu kullanmaktayım, işlemcim i3-3220 ve soğutmasından gayet memnunum lakin hız ayarı olmadığı için tam hızda çalışıyor ve çok ses çıkarıyor. Snowman M200 işimi görür mü? İleride 2600k ya geçmeyi düşünüyorum ona da yeter

kardo benim sana bir tavsiyem var bendede amd 1600 af var gtx 1660 super takılı hic overclockda yapmadım daha 2 gün önce (RAMPAGE ICEBERG LIGHT 120MM FAN BEYAZ LED İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da) bunu aldım overclock filanda yapabilirsin bu sogutucuyla ayrıca içinden termal macunda cıkıyor cok stabil 2 k da 75 80 fps alıyorum stabil ve sabit oyunlarda ben overclock sevmiyorum oy üzden yapmadım acıkcası gayet iyi besliyor işlemci sıcaklıgım warzone da (53) (50) (44) o kadar sen düşün yani overclock yapsam sanoırım max 70 i görürüm bu sogutucuyla DOSTLAR BU SOGUTUCU İYİ BAK COK CİDDİYİM 500 LİRA FİLAN MAX BUNU ALIN KAFANIZ RAHAT OLSUN VATAN GARANTİLİ ÜRÜNLER İYİDİR RAMPAGE FİRMASIDA İYİ BİR ŞEY OLDUGUNDA DİREK BİRE BİR YADA MUADİL DEĞİŞİM YAPIYOR İSTERSENİZDE PARA İADESİ BİLE YAPIYOR BEN BİR KULAKLIGI BEGENMEDİM DİYE 1 DEFA DEĞİŞTİM ÜSTÜNE PARA EKLEYİP VATANDA PARAMIN ÖLDÜĞÜNÜ ASLA GÖRMEDİM
Öner’iniz için teşekkür ederim lakin bütçe olarak 200-250 nin üstüne çıkamıyorum şu an. Eğer ileride bir imkan çıkarsa bu ürünü de değerlendireceğim tekrar teşekkür ederim.

Öner'iniz için teşekkür ederim lakin bütçe olarak 200-250'nin üstüne çıkamıyorum şu an. Eğer ileride bir imkan çıkarsa bu ürünü de değerlendireceğim tekrar teşekkür ederim.

Hiç düşünme, aerocoll verkho 2 Plus satın al Amazon'da satılıyor. Soket yapısı uyuyorsa kaçırma. Bana dua edersin. 240 lira üstelik. 5600 de bile 20 derece fark etti. Ben boşuna 800 lira verdim, sen verme kardeşim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı