AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.182 Çözümler 82 Yer Başkent 28 Aralık 2021 #11 Umut Nas dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... M200 bana pek güçlü gelmiyor, bende normal kullanımda stock soğutucuyla da bu derecelerde geziyor. H120D ile karşılaştırılmaz tabi.
Umut Nas dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... M200 bana pek güçlü gelmiyor, bende normal kullanımda stock soğutucuyla da bu derecelerde geziyor. H120D ile karşılaştırılmaz tabi.
S SKRAPY Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #12 Umut Nas dedi: Normal Genişletmek için tıkla... Ekran kartınada soğutucu almalımıyım yoksa kendisiyle gelen yeterlimi
Umut Nas dedi: Normal Genişletmek için tıkla... Ekran kartınada soğutucu almalımıyım yoksa kendisiyle gelen yeterlimi
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #13 SKRAPY dedi: Ekran kartınada soğutucu almalı mıyım yoksa kendisiyle gelen yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için ayrı soğutucu mu alınıyormuş? Benim bildiğim zaten fanlı olarak geliyor modele göre değişmekte zaten.
SKRAPY dedi: Ekran kartınada soğutucu almalı mıyım yoksa kendisiyle gelen yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için ayrı soğutucu mu alınıyormuş? Benim bildiğim zaten fanlı olarak geliyor modele göre değişmekte zaten.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.182 Çözümler 82 Yer Başkent 28 Aralık 2021 #14 SKRAPY dedi: Ekran kartınada soğutucu almalımıyım yoksa kendisiyle gelen yeterlimi Genişletmek için tıkla... Ekaran kartına işlemciye harici soğutucu takar gibi soğutucu takamazsınız. Özel soğutmalar var.
SKRAPY dedi: Ekran kartınada soğutucu almalımıyım yoksa kendisiyle gelen yeterlimi Genişletmek için tıkla... Ekaran kartına işlemciye harici soğutucu takar gibi soğutucu takamazsınız. Özel soğutmalar var.