ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar Snowman M200 soğutucu aldım montajı yaptık ışıkları yandı ama fan çalışmadı. Neden çalışmamıştır? Durum bu Dosya Ekleri 20210804_175504.jpg 156,6 KB · Görüntüleme: 125
Arkadaşlar Snowman M200 soğutucu aldım montajı yaptık ışıkları yandı ama fan çalışmadı. Neden çalışmamıştır? Durum bu
Çözüm ll.Mehmed 5 Ağustos 2021 Arkadaşlar sorunumu çözdüm, fanda 4 pin vardı. Anakartta 5 pin vardı, fandakinin sadece 3 pinini anakarta taktım ve sorunum çözüldü.
Arkadaşlar sorunumu çözdüm, fanda 4 pin vardı. Anakartta 5 pin vardı, fandakinin sadece 3 pinini anakarta taktım ve sorunum çözüldü.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #2 Soğutucunun PWM kablosunu anakartın işlemci fan soketine doğru taktıysanız ve halen çalışmıyorsa fanı arızalıdır. Artı 0 Eksi
Soğutucunun PWM kablosunu anakartın işlemci fan soketine doğru taktıysanız ve halen çalışmıyorsa fanı arızalıdır.
KS KS ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #3 Ersin Erkal dedi: Soğutucunun PWM kablosunu işlemci fan soketine doğru taktıysanız ve halen çalışmıyorsa fanı arızalıdır. Genişletmek için tıkla... Doğru takmasak ışıkları yanar miydi? Artı 0 Eksi
Ersin Erkal dedi: Soğutucunun PWM kablosunu işlemci fan soketine doğru taktıysanız ve halen çalışmıyorsa fanı arızalıdır. Genişletmek için tıkla... Doğru takmasak ışıkları yanar miydi?
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #4 Fan arızalı demektir o zaman. Artı 0 Eksi
E enumany Centipat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #5 Bağlantıya iyi bakın eğer bir pin boşta kaldıysa bu mümkün. Işığı yakan kablo güç alıp fan için güç alan kablonun Pini boşta kalmış olabilir. Artı 0 Eksi
Bağlantıya iyi bakın eğer bir pin boşta kaldıysa bu mümkün. Işığı yakan kablo güç alıp fan için güç alan kablonun Pini boşta kalmış olabilir.
KS KS ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #6 enumany dedi: Bağlantıya iyi bakın eğer bir pin boşta kaldıysa bu mümkün. Işığı yakan kablo güç alıp fan için güç alan kablonun pini boşta kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Fanda 4 pin var benim PC de 5 pin var her türlü denedim olmadi bir tek bu türlü takınca ışıkları yandi. Artı 0 Eksi
enumany dedi: Bağlantıya iyi bakın eğer bir pin boşta kaldıysa bu mümkün. Işığı yakan kablo güç alıp fan için güç alan kablonun pini boşta kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Fanda 4 pin var benim PC de 5 pin var her türlü denedim olmadi bir tek bu türlü takınca ışıkları yandi.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #7 Anakartının modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #8 Ersin Erkal dedi: Anakartının modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Lga 1155 Artı 0 Eksi
E enumany Centipat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #9 Yanlış yere takmış olabilir misin? Genelde anakartta birden fazla fan soketi oluyor diğerlerini dene istersen Artı 0 Eksi
Yanlış yere takmış olabilir misin? Genelde anakartta birden fazla fan soketi oluyor diğerlerini dene istersen
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #10 ll.Mehmed dedi: LGA 1155 Genişletmek için tıkla... O değil anakartının marka ve modeli nedir? İşlemci fan soketleri 4 pin olur. 5 pin diyorsun bu biraz garip. Artı 0 Eksi
ll.Mehmed dedi: LGA 1155 Genişletmek için tıkla... O değil anakartının marka ve modeli nedir? İşlemci fan soketleri 4 pin olur. 5 pin diyorsun bu biraz garip.