RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.586 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Merhaba sogutucum yamuldu. Ne yapmalıyım? Snowman m200. Dosya Ekleri Screenshot_20240720_201609_Gallery.jpg 59,9 KB · Görüntüleme: 53
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.586 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #11 M.CLK dedi: İştesi nedir? Ya oturur ya oturmaz. Neresini yanlış yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Normal duruyor ama garip yani aşırı sıcak bilgisayar sebebini bilmediğim şekilde 10 derece arttı. Artı 0 Eksi
M.CLK dedi: İştesi nedir? Ya oturur ya oturmaz. Neresini yanlış yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Normal duruyor ama garip yani aşırı sıcak bilgisayar sebebini bilmediğim şekilde 10 derece arttı.
M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 20 Temmuz 2024 #12 RFCkuso dedi: Normal duruyor ama garip yani aşırı sıcak bilgisayar sebebini bilmediğim şekilde 10 derece arttı. Genişletmek için tıkla... Bende macun değiştirdim ısınmayan işlemci cayır cayır fan açıyor. Güzel bir macun ile düzelir sanıyorum. Artı 0 Eksi
RFCkuso dedi: Normal duruyor ama garip yani aşırı sıcak bilgisayar sebebini bilmediğim şekilde 10 derece arttı. Genişletmek için tıkla... Bende macun değiştirdim ısınmayan işlemci cayır cayır fan açıyor. Güzel bir macun ile düzelir sanıyorum.
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.586 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #13 M.CLK dedi: Bende macun değiştirdim ısınmayan işlemci cayır cayır fan açıyor. Güzel bir macun ile düzelir sanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 saat önce böyle bir şey yoktu ama. Sanırım soğutucu bozuldu. Artı 0 Eksi
M.CLK dedi: Bende macun değiştirdim ısınmayan işlemci cayır cayır fan açıyor. Güzel bir macun ile düzelir sanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 saat önce böyle bir şey yoktu ama. Sanırım soğutucu bozuldu.
M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 20 Temmuz 2024 #14 RFCkuso dedi: Hocam 4 saat önce böyle bir şey yoktu ama. Sanırım soğutucu bozuldu. Genişletmek için tıkla... Soğutucunun bozulacak parçası yokki bozulsun. Artı 0 Eksi
RFCkuso dedi: Hocam 4 saat önce böyle bir şey yoktu ama. Sanırım soğutucu bozuldu. Genişletmek için tıkla... Soğutucunun bozulacak parçası yokki bozulsun.
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.586 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #15 M.CLK dedi: Soğutucunun bozulacak parçası yok ki bozulsun. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bu neden böyle oldu ki? Artı 0 Eksi
M.CLK dedi: Soğutucunun bozulacak parçası yok ki bozulsun. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bu neden böyle oldu ki?
E enes3547 Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #16 RFCkuso dedi: Peki hocam bu neden böyle oldu ki? Genişletmek için tıkla... İşlemci AMD ise yüzeyini tam kaplamıyor soğutucuyu işlemciye tam ortala sağa veya sola yakınsa sökmeden hafif kaydır düzelir. Artı 0 Eksi
RFCkuso dedi: Peki hocam bu neden böyle oldu ki? Genişletmek için tıkla... İşlemci AMD ise yüzeyini tam kaplamıyor soğutucuyu işlemciye tam ortala sağa veya sola yakınsa sökmeden hafif kaydır düzelir.