Bilgisayar topluyorum bilgisayarın işlemcisi 12100F evet biliyorum stok soğutucu yeterli ama ben biraz RGB hayranıyım. Beğendiğim model ise Snowman M200 işlemciye uyumlu mudur? Uymuyorsa farklı bir 200 TL altında RGB işlemci fanı önerebilir misiniz?
LGA 1700 Soket yazmıyor, sanırım uyumlu değil. Hocam stok soğutucu yeterli değil ama bir süre idare edebilecek düzeyde, size önerim bütçeniz bu kadar azken işlemci soğutucu almayın. Biraz para biriktirip SE 214 XT veya 224 XT alın.
LGA 1700 soket yazmıyor, sanırım uyumlu değil. Hocam stok soğutucu yeterli değil ama bir süre idare edebilecek düzeyde, size önerim bütçeniz bu kadar azken işlemci soğutucu almayın. Biraz para biriktirip SE 214 XT veya 224 XT alın.
Hocam ben zaten stok soğutucu ile 30 derece ortamda Cinebench R23 testinde stok soğutucu ile en çok 72 derece oluyordu. Snowman M200 alma sebebim stok soğutcunun çok ses çıkarması. Bir Opera açıyorum fandan VUUUUUUUUUU diye sesler geliyor
Hocam ben zaten stok soğutucu ile 30 derece ortamda Cinebench R23 testinde stok soğutucu ile en çok 72 derece oluyordu. Snowman M200 alma sebebim stok soğutcunun çok ses çıkarması. Bir Opera açıyorum fandan vuuuuuuuuuu diye sesler geliyor