altempleton Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #11 Tek7HackDedi dedi: Macun süreli 3 ay oldu yarın bida test edeyim gene fazla çıkarsa macun süreyim. Genişletmek için tıkla... Hangi macunu kullanıyorsunuz onla da ilgisi olabilir.
Tek7HackDedi dedi: Macun süreli 3 ay oldu yarın bida test edeyim gene fazla çıkarsa macun süreyim. Genişletmek için tıkla... Hangi macunu kullanıyorsunuz onla da ilgisi olabilir.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 26 Kasım 2020 #12 altempleton dedi: Hangi macunu kullanıyorsunuz onla da ilgisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Paketten çıkan macunu kullanıyorum.
altempleton dedi: Hangi macunu kullanıyorsunuz onla da ilgisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Paketten çıkan macunu kullanıyorum.
altempleton Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #13 Tek7HackDedi dedi: Paketten çıkan macunu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı burada olabilir genelde Çin malı diş macununa benzer bir macun yolluyorlar değiştirmenizi öneririm.
Tek7HackDedi dedi: Paketten çıkan macunu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı burada olabilir genelde Çin malı diş macununa benzer bir macun yolluyorlar değiştirmenizi öneririm.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 26 Kasım 2020 #14 altempleton dedi: Sıkıntı burada olabilir genelde Çin Mali diş macununa benzer bir macun yolluyorlar değiştirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... MX4 alırım olmazsa.
altempleton dedi: Sıkıntı burada olabilir genelde Çin Mali diş macununa benzer bir macun yolluyorlar değiştirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... MX4 alırım olmazsa.
altempleton Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #15 Tek7HackDedi dedi: MX4 alırım olmazsa. Genişletmek için tıkla... Şuan kullandığınızı bilmiyorum ama MX4 iyidir.
Tek7HackDedi dedi: MX4 alırım olmazsa. Genişletmek için tıkla... Şuan kullandığınızı bilmiyorum ama MX4 iyidir.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #16 Kasan nedir? Bana fazla geldi o soğutucuyla.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 26 Kasım 2020 #17 BerkayZ87 dedi: Kasan nedir? Bana fazla geldi o soğutucuyla. Genişletmek için tıkla... Kasayı söyledim zaten Spec Delta. Pişmanım bu kasayı aldığıma sabah deneyeceğim tekrardan macun yenileyip.
BerkayZ87 dedi: Kasan nedir? Bana fazla geldi o soğutucuyla. Genişletmek için tıkla... Kasayı söyledim zaten Spec Delta. Pişmanım bu kasayı aldığıma sabah deneyeceğim tekrardan macun yenileyip.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 26 Kasım 2020 #18 Tek7HackDedi dedi: Kasayı söyledim zaten Spec Delta. Pişmanım bu kasayı aldığıma sabah deneyeceğim tekrardan macun yenileyip. Genişletmek için tıkla... O kadar da canınızı sıkmayın, AMD kullanıyor olsaydınız gayet iyi diyecektik, boşuna moralinizi bozmayın .
Tek7HackDedi dedi: Kasayı söyledim zaten Spec Delta. Pişmanım bu kasayı aldığıma sabah deneyeceğim tekrardan macun yenileyip. Genişletmek için tıkla... O kadar da canınızı sıkmayın, AMD kullanıyor olsaydınız gayet iyi diyecektik, boşuna moralinizi bozmayın .
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #19 Taylor Swift Fan Cl dedi: O kadar da canınızı sıkmayın, AMD kullanıyor olsaydınız gayet iyi diyecektik, boşuna moralinizi bozmayın . Genişletmek için tıkla... Ne alakası var? Yıl olmuş 2020 hala AMD ısınıyor algısı.
Taylor Swift Fan Cl dedi: O kadar da canınızı sıkmayın, AMD kullanıyor olsaydınız gayet iyi diyecektik, boşuna moralinizi bozmayın . Genişletmek için tıkla... Ne alakası var? Yıl olmuş 2020 hala AMD ısınıyor algısı.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 26 Kasım 2020 #20 BerkayZ87 dedi: Ne alakası var? Yıl olmuş 2020 hala AMD ısınıyor algısı. Genişletmek için tıkla... Kendim de AMD kullanıyorum, yük altında 80'i geçmiyor, ısınıyor dediysem kusura bakmayın, gece yarısı kafam direk ekran kartı algılamış, sabah şimdi fark ettim.
BerkayZ87 dedi: Ne alakası var? Yıl olmuş 2020 hala AMD ısınıyor algısı. Genişletmek için tıkla... Kendim de AMD kullanıyorum, yük altında 80'i geçmiyor, ısınıyor dediysem kusura bakmayın, gece yarısı kafam direk ekran kartı algılamış, sabah şimdi fark ettim.