EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.205 Çözümler 6 15 Ağustos 2022 #1 Millet, bu alınır mı? Benim hoşuma gitti sizce nasıl? Snowman t4.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Ağustos 2022 #2 EmirOfRivia1453 dedi: Millet, bu alınır mı? Benim hoşuma gitti sizce nasıl? Snowman t4. Genişletmek için tıkla... Snowman sesli diye biliyorum ama kullanan varsa onlar yorum yapsın.
EmirOfRivia1453 dedi: Millet, bu alınır mı? Benim hoşuma gitti sizce nasıl? Snowman t4. Genişletmek için tıkla... Snowman sesli diye biliyorum ama kullanan varsa onlar yorum yapsın.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 15 Ağustos 2022 #3 Stok soğutucudan iyidir.
kardelenipekci Femtopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ağustos 2022 #4 theumtkyd dedi: Snowman sesli diye biliyorum ama kullanan varsa onlar yorum yapsın. Genişletmek için tıkla... Benim kardeşimin bilgisayarda var o kullanıyor. Arada ben de kullanıyorum o bilgisayarı gayet iyi azıcık bir sesi var ama soğutma düzeyi çok iyi rahat kullanabiliyoruz. Öneririm.
theumtkyd dedi: Snowman sesli diye biliyorum ama kullanan varsa onlar yorum yapsın. Genişletmek için tıkla... Benim kardeşimin bilgisayarda var o kullanıyor. Arada ben de kullanıyorum o bilgisayarı gayet iyi azıcık bir sesi var ama soğutma düzeyi çok iyi rahat kullanabiliyoruz. Öneririm.
Cengizhan DOLAK Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #5 EmirOfRivia1453 dedi: Millet, bu alınır mı? Benim hoşuma gitti sizce nasıl? Snowman t4. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum ses konusunda da soğutma konusunda da bir sıkıntı görmedim kullanabilirsin bence
EmirOfRivia1453 dedi: Millet, bu alınır mı? Benim hoşuma gitti sizce nasıl? Snowman t4. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum ses konusunda da soğutma konusunda da bir sıkıntı görmedim kullanabilirsin bence