musstafa00 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #11 Kısacı dedi: O fiyata sıvı soğutma alınır GameTech Hydra 120mm Rainbow Sıvı Soğutma Sistemi (İntel - Amd Uyumlu) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Genişletmek için tıkla... Tek Fanlı sıvı soğutma yerine kule tipi soğutucu daha mantıklı geliyor forumlardada öyle bahsetmişler zaten
Kısacı dedi: O fiyata sıvı soğutma alınır GameTech Hydra 120mm Rainbow Sıvı Soğutma Sistemi (İntel - Amd Uyumlu) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Genişletmek için tıkla... Tek Fanlı sıvı soğutma yerine kule tipi soğutucu daha mantıklı geliyor forumlardada öyle bahsetmişler zaten
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 1 Mayıs 2021 #12 400 TL ise bunu al bence. Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com
400 TL ise bunu al bence. Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com
musstafa00 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #13 Ahmet kenger dedi: Görüntü çok önemli değilse Snowman T6 ulta öneririm kesinlikle çok iyi bir hava soğutucu. Genişletmek için tıkla... malesef benim için rgb ve görüntü çok önemli
Ahmet kenger dedi: Görüntü çok önemli değilse Snowman T6 ulta öneririm kesinlikle çok iyi bir hava soğutucu. Genişletmek için tıkla... malesef benim için rgb ve görüntü çok önemli
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 1 Mayıs 2021 #14 RGB'siz versiyonu al.
A Ahmet kenger Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #15 musstafa00 dedi: Maalesef benim için RGB ve görüntü çok önemli. Genişletmek için tıkla... O zaman görüntü iyi olan soğutması kötü olan bir sürü model var seçin birini işlemciniz yanınca da bakarsınız RGB'ye
musstafa00 dedi: Maalesef benim için RGB ve görüntü çok önemli. Genişletmek için tıkla... O zaman görüntü iyi olan soğutması kötü olan bir sürü model var seçin birini işlemciniz yanınca da bakarsınız RGB'ye
musstafa00 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #16 Ahmet kenger dedi: O zaman görüntü iyi olan soğutması kötü olan bir sürü model var seçin birini işlemciniz yanınca da bakarsınız RGB'ye Genişletmek için tıkla... Kanka performansı iyi olup RGB olan ürün arıyorum RGB olunca işlemcimi yanıyor?
Ahmet kenger dedi: O zaman görüntü iyi olan soğutması kötü olan bir sürü model var seçin birini işlemciniz yanınca da bakarsınız RGB'ye Genişletmek için tıkla... Kanka performansı iyi olup RGB olan ürün arıyorum RGB olunca işlemcimi yanıyor?