Snowman T5 kule tipi sogutucudan ses geliyor

Havalicocuk

Hectopat
Daha fazla  
Snowman T5 kule tipi sogutucunun egzoz faninda ses geliyor. Ustundeki demiri cikardim alttaki takili. O sekil hafif gerideyken ses cikmiyor. Oyle biraksam bir şey olur mu ya da baska bir cozum var midir?

17553620894701372063578088168929.jpg

Ben olsam o fanı tamamen sökerdim ve yenisini almaya çalışırdım. O şekilde kullanmak istemezdim. Zaten egzoz fan olduğu için sıcaklığa 3-4 derece etki ediyor. Daha önce bu soğutucuyu kullandım tek fan ile. İkinci fan takınca 3 derece kadar fark etmişti.

Aslında hocam o telleri biraz daha sıksanız ya da nasıl desem, bozulmuş kısımlarını düzeltseniz, sesi de çözersiniz. Ama epey uğraşmışsınız sanırım ve işe yaramamış.

Ben olsam o fanı tamamen sökerdim ve yenisini almaya çalışırdım. O şekilde kullanmak istemezdim. Zaten egzoz fan olduğu için sıcaklığa 3-4 derece etki ediyor. Daha önce bu soğutucuyu kullandım tek fan ile. İkinci fan takınca 3 derece kadar fark etmişti.

Aslında hocam o telleri biraz daha sıksanız ya da nasıl desem, bozulmuş kısımlarını düzeltseniz, sesi de çözersiniz. Ama epey uğraşmışsınız sanırım ve işe yaramamış.
Hocsm bir suru kombinasyon denedim tellerden bitanesinin tipi farkliydi digerlerine gore. Farkli olani egzozun altina taktim fani da ters cevirdim ses biraz olsun azaldi. Bu da olmasa sokecektim. Yine de tesekkurler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı