Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 8 Aralık 2020 #21 Safer dedi: Ekran kartının güç bağlantısını çıkartamıyorum acaba bir pin mi tutuyor çok sertte davranmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet pin tutuyor, resimde gösterdiğim pin tutuyordur. Vidaları sökmeyi unutmayın ayrıca. Dosya Ekleri Screenshot_20.jpg 6,7 KB · Görüntüleme: 234
Safer dedi: Ekran kartının güç bağlantısını çıkartamıyorum acaba bir pin mi tutuyor çok sertte davranmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet pin tutuyor, resimde gösterdiğim pin tutuyordur. Vidaları sökmeyi unutmayın ayrıca.
Safer Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 73 8 Aralık 2020 #22 Esperoja dedi: Evet pin tutuyor, resimde gösterdiğim pin tutuyordur. Vidaları sökmeyi unutmayın ayrıca. Genişletmek için tıkla... Pine bastırırken mı yukarıya doğru çekeyim?
Esperoja dedi: Evet pin tutuyor, resimde gösterdiğim pin tutuyordur. Vidaları sökmeyi unutmayın ayrıca. Genişletmek için tıkla... Pine bastırırken mı yukarıya doğru çekeyim?
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 8 Aralık 2020 #23 Safer dedi: Pine bastırırken mı yukarıya doğru çekeyim? Genişletmek için tıkla... Bu siyah ile çizdiğim kısıma bastırıp kendinize doğru çekeceksiniz yukarıya değil. Dosya Ekleri Screenshot_22.jpg 15,2 KB · Görüntüleme: 270
Safer dedi: Pine bastırırken mı yukarıya doğru çekeyim? Genişletmek için tıkla... Bu siyah ile çizdiğim kısıma bastırıp kendinize doğru çekeceksiniz yukarıya değil.
Safer Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 73 8 Aralık 2020 #24 Esperoja dedi: Bu siyah ile çizdiğim kısma bastırıp kendinize doğru çekeceksiniz yukarıya değil. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ama cok anlasılmıyor benim şu an böyle yan yatırılmıs bir vaziyette. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2020-12-08 at 14.52.10 (1).jpeg 183,3 KB · Görüntüleme: 263
Esperoja dedi: Bu siyah ile çizdiğim kısma bastırıp kendinize doğru çekeceksiniz yukarıya değil. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ama cok anlasılmıyor benim şu an böyle yan yatırılmıs bir vaziyette.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 8 Aralık 2020 #25 Safer dedi: Özür dilerim ama cok anlasılmıyor benim şu an böyle yan yatırılmıs bir vaziyette. Genişletmek için tıkla... Üstten fotoğrafını atar mısınız? Şu mor ile çizdiğim kısıma bastırmanız lazım yüksek ihtimalle. Dosya Ekleri Screenshot_30.jpg 70,9 KB · Görüntüleme: 256
Safer dedi: Özür dilerim ama cok anlasılmıyor benim şu an böyle yan yatırılmıs bir vaziyette. Genişletmek için tıkla... Üstten fotoğrafını atar mısınız? Şu mor ile çizdiğim kısıma bastırmanız lazım yüksek ihtimalle.
Safer Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 73 8 Aralık 2020 #26 Esperoja dedi: Üstten fotoğrafını atar mısınız? Şu mor ile çizdiğim kısma bastırmanız lazım yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır cıkarttım simdi sırada vidalar mı var? Evet vidaları hallettim yalnız şu gösterdiğim parçayı nasıl halledeceğim. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2020-12-08 at 15.02.49.jpeg 103 KB · Görüntüleme: 229
Esperoja dedi: Üstten fotoğrafını atar mısınız? Şu mor ile çizdiğim kısma bastırmanız lazım yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır cıkarttım simdi sırada vidalar mı var? Evet vidaları hallettim yalnız şu gösterdiğim parçayı nasıl halledeceğim.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 8 Aralık 2020 #27 Safer dedi: Tamamdır cıkarttım simdi sırada vidalar mı var? Evet vidaları hallettim yalnız şu gösterdiğim parçayı nasıl halledeceğim. Genişletmek için tıkla... Şu mor ile gösterdiğim kısıma parmağınızla bastırın orası açılacaktır ram slotları gibi ardından kartı çekip çıkarabilirsiniz. Dosya Ekleri Screenshot_31.jpg 33,3 KB · Görüntüleme: 215
Safer dedi: Tamamdır cıkarttım simdi sırada vidalar mı var? Evet vidaları hallettim yalnız şu gösterdiğim parçayı nasıl halledeceğim. Genişletmek için tıkla... Şu mor ile gösterdiğim kısıma parmağınızla bastırın orası açılacaktır ram slotları gibi ardından kartı çekip çıkarabilirsiniz.
Safer Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 73 8 Aralık 2020 #28 Esperoja dedi: Şu mor ile gösterdiğim kısma parmağınızla bastırın orası açılacaktır RAM slotları gibi ardından kartı çekip çıkarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yer yerinden oynamıyor ama ucunda hafif uzun bir parça var o hareket ediyor ama çok hafif oda aşağıya doğru itebiliyorum tornavida ucuyla dokundugum. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2020-12-08 at 15.12.28.jpeg 136 KB · Görüntüleme: 163
Esperoja dedi: Şu mor ile gösterdiğim kısma parmağınızla bastırın orası açılacaktır RAM slotları gibi ardından kartı çekip çıkarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yer yerinden oynamıyor ama ucunda hafif uzun bir parça var o hareket ediyor ama çok hafif oda aşağıya doğru itebiliyorum tornavida ucuyla dokundugum.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 8 Aralık 2020 #29 Evet zaten onu aşağı doğru iteceksiniz. Dosya Ekleri Screenshot_32.jpg 5 KB · Görüntüleme: 146
Safer Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 73 8 Aralık 2020 #30 Sanırım onu sağa doğru çekmem gerekecek umarım kırmam. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2020-12-08 at 15.16.29 (1).jpeg 174 KB · Görüntüleme: 141