Snowman T6 soğutma performansı

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
AMD 5 2600X bir işlemci var ve uzun süre stok fanla kulandım ama hiç oyun oynarken sıcaklık değerlerine bakmadım. Şimdi yakın zamanlarda Snowman T6 Ultra kırmızı olandan aldım. Değerler şu şekilde: Boşta 30/33 derece GTA 5 Ultra ayarlar 50/55 normal mi yoksa soğutucu güzel soğutuyor mu?

AMD 5 2600X bir işlemci var ve uzun süre stok fanla kulandım ama hiç oyun oynarken sıcaklık değerlerine bakmadım. Şimdi yakın zamanlarda Snowman T6 Ultra kırmızı olandan aldım. Değerler şu şekilde: Boşta 30/33 derece GTA 5 Ultra ayarlar 50/55 normal mi yoksa soğutucu güzel soğutuyor mu?
Gayet iyi.

Bir yerlerim dondu anam o ne öyle. Bu arada Bende'de o işlemci var hiç sıcaklığa bakmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı