M Mehmet967 Decapat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #1 i5 8400 işlemci ve TUF Z370 PLUS GAMING anakartım var. Snowman T6 Ultra, sizce güzel bir soğutma mı? Markasını hiç duymadım, önerilerinizi bekliyorum. https://www.hepsiburada.com/snowman-t6-ultra-6-bakir-kanalli-rainbow-cooler-fan-pm-HB00000UVGM7?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-bilgisayar-bilesenleri&gclid=CjwKCAiA4o79BRBvEiwAjteoYIVO7vEl24-XwiyHXECqdnVut7ZOH9LW07LjLnKrjhMpWDtuNZwXNRoCAoMQAvD_BwE
i5 8400 işlemci ve TUF Z370 PLUS GAMING anakartım var. Snowman T6 Ultra, sizce güzel bir soğutma mı? Markasını hiç duymadım, önerilerinizi bekliyorum. https://www.hepsiburada.com/snowman-t6-ultra-6-bakir-kanalli-rainbow-cooler-fan-pm-HB00000UVGM7?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-bilgisayar-bilesenleri&gclid=CjwKCAiA4o79BRBvEiwAjteoYIVO7vEl24-XwiyHXECqdnVut7ZOH9LW07LjLnKrjhMpWDtuNZwXNRoCAoMQAvD_BwE
Maedhros19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 1.006 Çözümler 1 6 Kasım 2020 #11 TÇB dedi: Gayet iş gören bir işlemci fakat OC yapılacaksa veya kasa kötüyse yeni bir işlemci soğutucusu alınmalıdır. Oyunlarda 65 derece üstün görmedim stok fanla. O kadar kötülememek gerek. Genişletmek için tıkla... Arkadaş 6 bakır boru ile işlemciye temas eden bir soğutucu yerine bunu önermiş hocam, ben ne yapayım Ayrıca gerçekten çok çirkin bir tasarımı var. Artı 0 Eksi
TÇB dedi: Gayet iş gören bir işlemci fakat OC yapılacaksa veya kasa kötüyse yeni bir işlemci soğutucusu alınmalıdır. Oyunlarda 65 derece üstün görmedim stok fanla. O kadar kötülememek gerek. Genişletmek için tıkla... Arkadaş 6 bakır boru ile işlemciye temas eden bir soğutucu yerine bunu önermiş hocam, ben ne yapayım Ayrıca gerçekten çok çirkin bir tasarımı var.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 6 Kasım 2020 #12 Maedhros19 dedi: Arkadaş 6 bakır boru ile işlemciye temas eden bir soğutucu yerine bunu önermiş hocam, ben ne yapayım Ayrıca gerçekten çok çirkin bir tasarımı var. Genişletmek için tıkla... Tasarımı çirkin. Intel'in stok fanı da önerilmez ya. Artı 0 Eksi
Maedhros19 dedi: Arkadaş 6 bakır boru ile işlemciye temas eden bir soğutucu yerine bunu önermiş hocam, ben ne yapayım Ayrıca gerçekten çok çirkin bir tasarımı var. Genişletmek için tıkla... Tasarımı çirkin. Intel'in stok fanı da önerilmez ya.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 6 Kasım 2020 #13 TÇB dedi: Tasarımı çirkin. Intel'in stok fanı da önerilmez ya. Genişletmek için tıkla... Sesi de bir o kadar çirkin. Artı 0 Eksi
TÇB dedi: Tasarımı çirkin. Intel'in stok fanı da önerilmez ya. Genişletmek için tıkla... Sesi de bir o kadar çirkin.