Snowman T6 Ultra alınır mı?

HypeRisReal

Kilopat
Daha fazla  
Selam, işlemcim;
Ryzen 5 1600 six-Core Processor 3.2GHz 12nm.

İşlemci için "Core performans Boost" seçeneğini açık kullanırdım fakat stok fanda yük altında ısınıyordu Max 84 dereceyi gördüm. Ben de fanı değiştirmeye karar verdim ve uyguna bu "Snowman T6 Ultra" adlı kule tipi soğutucuyu buldum. Performansı hakkında bir bilginiz var mı? Isınmayı bir nebzede olsa engeller mi? Çünkü kasam da kapalı tip hava akışı düzgün değil o yüzden kasayı da değiştirmek istiyorum, bu soğutucu bana yarar sağlar mı? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler...

Snowman sosyalde de önerilen bir soğutucu kendim kullanmadım ama eksi yönünün montajının zor olduğu söyleniyordu. 224-XT kendim bunu kullanıyorum ve oldukça memnunum.

Ben kullanıyorum gayet güzel bir sorun yaşamadım işlemcim yükte 75-80 arası geziyordu genelde, soğutucuyu taktıktan sonra 50-65 arası geziyor yükte iken. Tek sorunu takması biraz zor.
m-ATX bir anakarta ve kasaya sahibim, kasaya Sığar mı ?
1665221154629.png

m-ATX bir anakarta ve kasaya sahibim, kasaya Sığar mı ?Eki Görüntüle 1538361
Ben mATX anakart ile beraber MAG-FORGE 100M kullanıyorum kasa olarak, ATX bir kasa fakat bir parmak gibi bir boşluk var fan ile temperli cam arasında. mATX bir kasaya sığmayabilir pek kesin konuşmayacağım. Kasanın modeli nedir ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı