Snowman T6 Ultra Ayak Montajı

Theodilas

Hectopat
Geçenlerde forumda işlemci tavsiyesi olarak bilgi edindiğim Snowman T6 Ultra soğutucuyu satın aldım. Bugün elime ulaştı. Fakat soğutucunun ayaklarını bir türlü aparatlara yerleştiremedim. Çok da zorlamak istemedim. Çünkü zorlarsam işlemciye hasar vereceğim diye düşündüm. Sizce iade etmeli miyim? Yoksa bir bilgisayarcıya götürsem bunu takabilirler mi? AMD4 uyumlu değil mi acaba?
Anakartım: ASUS Prime B450-M K.
Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

2 Aparatı anakarta taktım. Daha sonra fanı takmaya çalıştım. Onlar olmadan nasıl takabilirim ki? Yanlış anlaşılmasın tamamiyle bilgi amaçlı soruyorum.

Anakarttaki 2 plakayı çıkardın mı? Onu çıkarmadan montaj yapamazsın.

2 Aparatı anakarta taktım. Daha sonra fanı takmaya çalıştım. Onlar olmadan nasıl takabilirim ki? Yanlış anlaşılmasın tamamiyle bilgi amaçlı soruyorum.
İşaretlediğim parçalar stok fanda bile çıkartılıyor. Sıvı soğutmalarda çıkartılmıyor zannedersem sadece.
O işaretlediğim 2 parçayı sök. Yalnız arka plaka kalacak yerinde. Sonra soğutucuyu vidala. Plakayı tuttuğundan emin ol vidaların. Bu arada termal macun sürdün değil mi?

AM4 destekliyor.

Bak bu videoda göreceğin üzere masada o dediğim parçalar duruyor.

Son düzenleme:
Deneyeceğim de tam anlamadım. Anakartın aparatına direk nasıl takacağım peki?
Bu videoyu izle. Detaylı gösteriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzliyorum teşekkür ederim
Hocam ilgi ve alakanız için tekrardan teşekkür ederim. Ama benim soğutucum mandallı, vidalı değil. Yani benim stok soğutucu gibi takmam imkansız. Acaba onun mandallı aparatını degiştirme şansım var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…