X xentummm Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #1 Başlıkta olduğu gibi Snowman'in soketi kare anakart soketi ise dikdörtgen nasıl yuvasına oturtabilirim? Forumlarda uyumlu yazanlar var. Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2024
Başlıkta olduğu gibi Snowman'in soketi kare anakart soketi ise dikdörtgen nasıl yuvasına oturtabilirim? Forumlarda uyumlu yazanlar var. Sorun nedir?
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.702 Çözümler 970 17 Mayıs 2024 #2 O Parça Intel için, onunla işiniz yok. Soğutucunun alt kısmındaki yaylı parçaları, anakartın üzerindeki siyah parçaların tırnaklarına takacaksınız.
O Parça Intel için, onunla işiniz yok. Soğutucunun alt kısmındaki yaylı parçaları, anakartın üzerindeki siyah parçaların tırnaklarına takacaksınız.
X xentummm Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #3 Marix dedi: O parça Intel için, onunla işiniz yok. Soğutucunun alt kısmındaki yaylı parçaları, anakartın üzerindeki siyah parçaların tırnaklarına takacaksınız. Eki Görüntüle 2197536 Anakartın klips dediğin yer neresi tam olarak bu stok fanı çıkartmam mı lazım? Genişletmek için tıkla... Marix dedi: O parça Intel için, onunla işiniz yok. Soğutucunun alt kısmındaki yaylı parçaları, anakartın üzerindeki siyah parçaların tırnaklarına takacaksınız. Eki Görüntüle 2197536 Genişletmek için tıkla... Göremedim klipsi görmem için stok fanı kaldırmam mı lazım termal macun az var ondan tak çıkar yapamıyorum :/ Marix dedi: O Parça Intel için, onunla işiniz yok. Soğutucunun alt kısmındaki yaylı parçaları, anakartın üzerindeki siyah parçaların tırnaklarına takacaksınız. Eki Görüntüle 2197536 Genişletmek için tıkla... Ayrıca bende o siyah uzun 2 parça yok varsa bile kaybetmişimdir 3 senedir stok fan kullanıyorum.
Marix dedi: O parça Intel için, onunla işiniz yok. Soğutucunun alt kısmındaki yaylı parçaları, anakartın üzerindeki siyah parçaların tırnaklarına takacaksınız. Eki Görüntüle 2197536 Anakartın klips dediğin yer neresi tam olarak bu stok fanı çıkartmam mı lazım? Genişletmek için tıkla... Marix dedi: O parça Intel için, onunla işiniz yok. Soğutucunun alt kısmındaki yaylı parçaları, anakartın üzerindeki siyah parçaların tırnaklarına takacaksınız. Eki Görüntüle 2197536 Genişletmek için tıkla... Göremedim klipsi görmem için stok fanı kaldırmam mı lazım termal macun az var ondan tak çıkar yapamıyorum :/ Marix dedi: O Parça Intel için, onunla işiniz yok. Soğutucunun alt kısmındaki yaylı parçaları, anakartın üzerindeki siyah parçaların tırnaklarına takacaksınız. Eki Görüntüle 2197536 Genişletmek için tıkla... Ayrıca bende o siyah uzun 2 parça yok varsa bile kaybetmişimdir 3 senedir stok fan kullanıyorum.
F104 Starfighter Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 317 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5500, 8x4 XPG D35 3200MHZ DDR4, MSI PRO B550M-P, MSI GAMING X RX580 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar teknisyeni 17 Mayıs 2024 #4 Stok fan takılırken o parçalar çıkarılır. Anakartın kutusunda var mı bakın. Yoksa almanız gerekecek.
X xentummm Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #5 F104 Starfighter dedi: Stok fan takılırken o parçalar çıkarılır. Anakartın kutusunda var mı bakın. Yoksa almanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... İsmi ne olarak geçiyor? AM4 braket AMD işlemci fan ayağı yazıyor doğru mu acaba?
F104 Starfighter dedi: Stok fan takılırken o parçalar çıkarılır. Anakartın kutusunda var mı bakın. Yoksa almanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... İsmi ne olarak geçiyor? AM4 braket AMD işlemci fan ayağı yazıyor doğru mu acaba?
F104 Starfighter Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 317 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5500, 8x4 XPG D35 3200MHZ DDR4, MSI PRO B550M-P, MSI GAMING X RX580 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar teknisyeni 17 Mayıs 2024 #6 Şu parça. Dosya Ekleri images (36).jpeg 11,3 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2024
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.702 Çözümler 970 17 Mayıs 2024 #7 xentummm dedi: Eki Görüntüle 2197543 Göremedim klipsi görmem için stok fanı kaldırmam mı lazım termal macun az var ondan tak çıkar yapamıyorum :/ Ayrıca bende o siyah uzun 2 parça yok varsa bile kaybetmişimdir 3 senedir stok fan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş anlatmış, stok fanı söküp o aparatları takacaksınız, soğutucuyuda anlattığım şekilde ona takacaksınız. Parçaları bulamazsanız. https://shbd.io/s/vpS0q6Hu
xentummm dedi: Eki Görüntüle 2197543 Göremedim klipsi görmem için stok fanı kaldırmam mı lazım termal macun az var ondan tak çıkar yapamıyorum :/ Ayrıca bende o siyah uzun 2 parça yok varsa bile kaybetmişimdir 3 senedir stok fan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş anlatmış, stok fanı söküp o aparatları takacaksınız, soğutucuyuda anlattığım şekilde ona takacaksınız. Parçaları bulamazsanız. https://shbd.io/s/vpS0q6Hu
X xentummm Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #8 F104 Starfighter dedi: Şu parça. Genişletmek için tıkla... Marix dedi: Arkadaş anlatmış, stok fanı söküp o aparatları takacaksınız, soğutucuyuda anlattığım şekilde ona takacaksınız. Parçaları bulamazsanız. https://shbd.io/s/vpS0q6Hu Genişletmek için tıkla... AM4 soketi kaybetmişim herhalde ondan dolayı sıkıntı yaşadım.
F104 Starfighter dedi: Şu parça. Genişletmek için tıkla... Marix dedi: Arkadaş anlatmış, stok fanı söküp o aparatları takacaksınız, soğutucuyuda anlattığım şekilde ona takacaksınız. Parçaları bulamazsanız. https://shbd.io/s/vpS0q6Hu Genişletmek için tıkla... AM4 soketi kaybetmişim herhalde ondan dolayı sıkıntı yaşadım.